Ανήλικοι μαθητές από τη Ναύπακτο έστησαν μηχανή παραγωγής πορνό! Αλλοίωναν φωτογραφίες από συμμαθήτριές τους και τις παρουσίαζαν γυμνές

Δύο ανήλικοι μαθητές γυμνασίου συνελήφθησαν στην Ναύπακτο, οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορούνται για πορνογραφία ανηλίκων, εκδικητική πορνογραφία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι που είναι μαθητές γυμνασίου, 13 ετών, διακινούσαν πορνογραφικό υλικό, με πρωταγωνίστριες συμμαθήτριές τους. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες ανήλικοι φέρονται να έβαζαν, μέσω εφαρμογής, πρόσωπα κοριτσιών σε γυμνά σώματα ή να δημιουργούν άλλο πορνογραφικό υλικό, όχι όμως πραγματικό. Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι διακινούσαν τις φωτογραφίες και το υλικό, μέσω του διαδικτύου, σε άλλους μαθητές ή και σε τρίτα πρόσωπα.

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται έπειτα από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία ένας διευθυντής σχολείου και ένας γονέας. Μάλιστα, ο πατέρας 13χρονου κοριτσιού που κατέθεσε στην αστυνομία ανέφερε ότι μεταξύ των κοριτσιών που εμφανίζονται στο πορνογραφικό υλικό που διέδιδαν οι ανήλικοι δράστες ήταν και η κόρη του.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ έχουν συλληφθεί και οι γονείς των δύο ανήλικων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Με στοιχεία του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα