Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Aποκτήστε λευκά δόντια με μια φράουλα!
Τι ομορφότερο από ένα χαμόγελο ; Τι συμβαίνει όμως όταν νιώθεις ότι τα δόντια σου δεν είναι τόσο λαμπερά και "καθαρά"; Σήμερα, σου προτείνουμε ένα μυστικό που ανακαλύψαμε  για όμορφα δόντια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι φράουλες...! Λιώνουμε μερικές ώριμες φράουλες με το πηρούνι. Στραγγίζουμε το ζουμί τους και με αυτό βουρτσίζουμε προσεκτικά τα δόντια μας. Μετά από 5-10 λεπτά κάνουμε γαργάρες με ζεστό νερό που περιέχει λίγες σταγόνες βάμμα μύρου. Μετά από λίγες μέρες εφαρμογής θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα. Σε τι με βοηθούν οι φράουλες; Οι φράουλες κάνουν τα δόντια μου λευκότερα και εμποδίζουν τον σχηματισμό πέτρας. Αν όμως τα ούλα σας ερεθιστούν τότε φτιάξτε ένα δυνατό ρόφημα χιλιόφυλλου, σουρώστε το και αφήστε το μέχρι να κρυώσει. Μην ξεχάσετε να ξεπλύνετε με νερό αρκετές φορές το στόμα σας! Αν πάλι υποφέρετε από έντονο πονόδοντο, μασήστε κομμάτι από ρίζα εστραγκόν.

Aποκτήστε λευκά δόντια με μια φράουλα!

Τι ομορφότερο από ένα χαμόγελο ; Τι συμβαίνει όμως όταν νιώθεις ότι τα δόντια σου δεν είναι τόσο λαμπερά και “καθαρά”; Σήμερα, σου προτείνουμε ένα μυστικό που ανακαλύψαμε  για όμορφα δόντια.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι φράουλες…!

Λιώνουμε μερικές ώριμες φράουλες με το πηρούνι. Στραγγίζουμε το ζουμί τους και με αυτό βουρτσίζουμε προσεκτικά τα δόντια μας. Μετά από 5-10 λεπτά κάνουμε γαργάρες με ζεστό νερό που περιέχει λίγες σταγόνες βάμμα μύρου. Μετά από λίγες μέρες εφαρμογής θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Σε τι με βοηθούν οι φράουλες;

Οι φράουλες κάνουν τα δόντια μου λευκότερα και εμποδίζουν τον σχηματισμό πέτρας.

Αν όμως τα ούλα σας ερεθιστούν τότε φτιάξτε ένα δυνατό ρόφημα χιλιόφυλλου, σουρώστε το και αφήστε το μέχρι να κρυώσει. Μην ξεχάσετε να ξεπλύνετε με νερό αρκετές φορές το στόμα σας!

Αν πάλι υποφέρετε από έντονο πονόδοντο, μασήστε κομμάτι από ρίζα εστραγκόν.

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X