Μητέρα σταματά την 12χρονη κόρη της από το σχολείο γιατί ήταν εμπόδιο στην καριέρα της ως εκκολαπτόμενη influencer!

Για την Κατ Κλαρκ το σχολείο δεν είναι χώρος μάθησης και εκπαίδευσης των παιδιών αλλά ένα μεγάλο εμπόδιο στην καριέρα μιας 12χρονης εκκολαπτόμενης Influencer. Έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε η γνωστή influencer και μητέρα ενός 12χρονου κοριτσιού και αποφάσισε να την σταματήσει από το σχολείο προκειμένου να αφοσιωθεί απερίσπαστη στην προσπάθειά της να γίνει κι εκείνη influencer.

Η Κατ Κλαρκ από τη Χρυσή Ακτή στο Κουίνσλαντ, έχει 5,2 εκατομμύρια ακόλουθους του TikTok και ψηφίστηκε “Δημιουργός της Χρονιάς” στα ετήσια βραβεία του ιστoτόπου το 2022.

Η 37χρονη φιλοξενεί το δημοφιλές podcast της Αυστραλίας «Basically Besties» με τις κόρες της Latisha, 20, και Deja, 12 ετών – για τις οποίες η Kατ έχει «πολύ αυστηρούς» κανόνες ανατροφής. «Η παραδοσιακή εκπαίδευση λειτούργησε [για την Deja] στο δημοτικό σχολείο επειδή είχα μια εταιρική δουλειά», είπε πρόσφατα στο podcast «It’s All Her with Jody Lucas». «Από τότε που μπήκα σε αυτή τη νέα καριέρα, υπάρχουν πολλά ταξίδια. Συχνά πετάω στο Σίδνεϊ».

«Η Deja αρχίζει να έχει ευκαιρίες επίσης τώρα, οπότε 9-3, Δευτέρα έως Παρασκευή η σχολική εκπαίδευση δεν μας εξυπηρετεί γιατί διαπιστώσαμε ότι έπρεπε να τη βγάλουμε από το σχολείο.» Η Kατ μοιράστηκε ότι έχει εγγράψει την κόρη της Deja στην εκπαίδευση στο σπίτι για το επόμενο έτος. 

@katclark Unboxing our 2nd advent calendar #adventcalendar #candles #fragrance ♬ original sound – Kat Clark

«Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο για εκείνη, μόνο και μόνο επειδή δεν θέλουμε να χάσει αυτές τις ευκαιρίες. Το TikTok παίρνει πολύ χρόνο. Απλώς είναι αυτό που λειτουργεί για την οικογένειά μας», λέει η 37χρονη influencer για την κόρη της. Η Κατ μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ήταν η «τέλεια στιγμή», καθώς η Deja μπορεί ακόμα να επιστρέψει στο σχολείο αργότερα, αν δεν της αρέσει ο τρόπος ζωής.  

Η άλλη κόρη της, η Latisha, τελείωσε το λύκειο και αρχικά γράφτηκε στη νομική σχολή  αμέσως μετά αλλά τα παράτησε έξι μήνες αργότερα για να ακολουθήσει τη μητέρα της στο podcasting. «Με την Deja, αν ήθελε να γίνει γιατρός ή δικηγόρος – θα την ενθαρρύναμε να κυνηγήσει αυτά τα όνειρα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτοί οι στόχοι της. Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί της ό,τι κι αν συμβεί», λέει η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού.

@katclark My daughters are my besties and i wouldn’t have it any other way #mumanddaughter #family #vlog ♬ original sound – Kat Clark

Η Kat αποκάλυψε επίσης ότι έμαθε στις κόρες της να «είναι ο εαυτός τους» και «να μην αλλάζουν για κανέναν». «Ειλικρινά μου αρέσει να δουλεύω τόσο στενά με τις κόρες μου. Είναι τόσο διασκεδαστικό, είναι σαν να δουλεύω με τους καλύτερους φίλους μου», είπε.

H 12χρονη Deja εμφανίζεται στα βίντεο βαμμένη και με πολύ μακριά, βαμμένα, νύχια, κάτι που σίγουρα δε συνάδει με την ηλικία του παιδιού. Εσείς; Θα βγάζατε το παιδί σας από το σχολείο για να γίνει Influencer;

Σχετικά άρθρα