Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Ξέρεις να βάζεις σωστά το concealer;
Ξέρεις να βάζεις σωστά το concealer; thumbnail
Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα  που αντιμετωπίζουμε όταν βάζουμε concealer είναι ότι στην προσπάθειά μας να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη, απλώνουμε την μια στρώση πάνω στην άλλη και το αποτέλεσμα είναι κάθε άλλο παρά κολακευτικό αποτέλεσμα. Ελάτε να μάθουμε λοιπόν, πώς το τοποθετούμε σωστά. Από την beauty blogger, Έφη Χατζηιγνατιάδου. Η Pati Dubroff, η οποία συνεργάζεται με την Julianne Moore, την Gwyneth Paltrow και την Naomi Watts, αποκάλυψε τα βήματα που ακολουθεί για να απλώνει τέλεια το concealer, χωρίς να "σπάει". Για να έχετε την περιοχή κάτω από τα μάτια λαμπερή και ενυδατωμένη, προτείνει να χρησιμοποιήσετε ένα concealer σε μορφή στυλό και να ξεκινήσετε απλώνοντας μια ελαφριά και απαλή στρώση. Πως να το εφαρμόσετε σωστά; Απλώστε το κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις και συνεχίστε ακολουθώντας την ίδια μέθοδο και με τις επόμενες στρώσεις, μέχρι να επιτύχετε την κάλυψη που θέλετε. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το αποτέλεσμα με μια διάφανη πούδρα. Ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός και τα foundation τα νιώθουμε βαριά στο πρόσωπο μας, με ένα ελαφρύ concealer ήμαστε έτοιμες για τις πρωινές εξορμήσεις μας!

Ξέρεις να βάζεις σωστά το concealer;

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα  που αντιμετωπίζουμε όταν βάζουμε concealer είναι ότι στην προσπάθειά μας να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη, απλώνουμε την μια στρώση πάνω στην άλλη και το αποτέλεσμα είναι κάθε άλλο παρά κολακευτικό αποτέλεσμα. Ελάτε να μάθουμε λοιπόν, πώς το τοποθετούμε σωστά.

Από την beauty blogger, Έφη Χατζηιγνατιάδου.

Η Pati Dubroff, η οποία συνεργάζεται με την Julianne Moore, την Gwyneth Paltrow και την Naomi Watts, αποκάλυψε τα βήματα που ακολουθεί για να απλώνει τέλεια το concealer, χωρίς να “σπάει”.

Για να έχετε την περιοχή κάτω από τα μάτια λαμπερή και ενυδατωμένη, προτείνει να χρησιμοποιήσετε ένα concealer σε μορφή στυλό και να ξεκινήσετε απλώνοντας μια ελαφριά και απαλή στρώση.

Πως να το εφαρμόσετε σωστά;

Απλώστε το κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις και συνεχίστε ακολουθώντας την ίδια μέθοδο και με τις επόμενες στρώσεις, μέχρι να επιτύχετε την κάλυψη που θέλετε.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε το αποτέλεσμα με μια διάφανη πούδρα.

Ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός και τα foundation τα νιώθουμε βαριά στο πρόσωπο μας, με ένα ελαφρύ concealer ήμαστε έτοιμες για τις πρωινές εξορμήσεις μας!

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X