Σπάραξε η μητέρα της 43χρονης Γεωργίας που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της – “Να με συγχωρέσει, που δεν ήμουν εκεί να φάω εγώ τις σφαίρες”

Το τελευταίο αντίο έδωσαν σήμερα στην αδικοχαμένη Γεωργία από τη Σαλαμίνα οι συγγενείς και οι φίλοι της. Τραγική φιγούρα η μητέρα της γυναίκας που έχασε τη ζωή της από το χέρι του δολοφόνου συντρόφου της, την οποία κρατούσαν και από τα δύο χέρια για να μη σωριαστεί.

Καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας της άτυχης Γεωργίας, συνταρακτικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βίο του συντρόφου και αιμοσταγούς δολοφόνου της γυναίκας από τη Σαλαμίνα. Ο δράστης, που εργαζόταν ως οδηγός σε σχολικό λεωφορείο παιδιών ΑΜΕΑ(!), ομολόγησε κυνικά την ενοχή του στους αστυνομικούς, είχε καταδικαστεί στο παρελθόν ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία που είχε γίνει το 2013. Ποτέ του όμως δεν εξέτισε την ποινή καθώς είχε καταφέρει να αλλάξει επίθετο και είχε γίνει άφαντος από την αστυνομία. Το 1972 είχε αλλάξει το όνομά του από μουσουλμανικό σε ελληνικό και αργότερα, ενώ εκκρεμούσε η ποινή φυλάκισής του άλλαξε και πάλι το επίθετό του σε “Παττακός”. Επειδή όμως δεν είχε δώσει και την παλιά του ταυτότητα, ο δράστης κυκλοφορούσε με δύο ταυτότητες, ανάλογα με ποια τον συνέφερε κάθε φορά.

Η μητέρα της Γεωργίας είναι σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του δολοφόνου που ούτε η ίδια γνώριζε, αλλά και για το γεγονός ότι εμφανίζεται κυνικός και αμετανόητος για τα όσα έχει κάνει. Μάλιστα ξέσπασε και ζήτησε από την αδικοχαμένη κόρη της «Να με συγχωρέσει, που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω παραπάνω. Αν ήμουν εκεί θα είχα μπει εγώ μπροστά, να φάω εγώ τις σφαίρες. Αυτό θα της πω… Να πάει στο καλό και από εκεί να προστατεύει το παιδάκι της».

Η Γεωργία αφήνει ορφανό τον 15χρονο γιο της, ο οποίος πάσχει από αυτισμό και είχε πέσει κι αυτός θύμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς του αιμοσταγούς δολοφόνου συντρόφου της. Μάλιστα στο επεισόδιο όπου ο δράστης είχε σπάσει το πόδι της αδικοχαμένης Γεωργίας φαίνεται ότι είχε χτυπήσει και το 15χρονο παιδί. Αυτή η κίνηση έκανε τη Γεωργία να το καταγγείλει στο ΑΤ Σαλαμίνας και να υποβάλλει μήνυση εναντίον του. Μόλις τρεις μέρες αργότερα ο 71χρονος γυναικοκτόνος έριξε δύο σφαίρες στη Γεωργία, αφαιρώντας της τη ζωή και βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Σχετικά άρθρα