Ποιες βαφές ταιριάζουν στις καστανές;  thumbnail
Στην εποχή μας πολλές γυναίκες έχουν επιλέξει να βάφουν τα μαλλιά τους μόνες τους. Ποιες βαφές όμως χρειάζεται να χρησιμοποιήσει η κάθε μια για να μην έχει τ' αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα; Γράφει η hair colourist Κατερίνα Κωσταρά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις καστανές γυναίκες που επιθυμούν να βάψουν τα μαλλιά  τους στον ίδιο τόνο, αλλά χρειάζεται να καλύψουν και τα λευκά μαλλιά! Συνήθως αν παρατηρήσουμε γυναίκες καστανές που βάφουν τα μαλλιά τους μόνες τους, βλέπουμε μαλλιά θαμπά και έντονα σκούρα, με αποτέλεσμα να μην δείχνουν φυσικά. Προτείνω λοιπόν τις βαφές pallette που θα βρείτε στο εμπόριο (super market, καταστήματα καλλυντικών) και θα καταφέρετε μόνη σας να έχετε ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα! Εάν λοιπόν είστε καστανή χρησιμοποιείστε τo νούμερο 6 και έτσι θα έχετε ένα φυσικό καστανό αποτέλεσμα (πολύ κοντά στο φυσικό σας), χωρίς να φαίνονται τα μαλλιά σας βαμμένα και συγχρόνως  καλύπτεται τα λευκά μαλλιά.

Ποιες βαφές ταιριάζουν στις καστανές;

Στην εποχή μας πολλές γυναίκες έχουν επιλέξει να βάφουν τα μαλλιά τους μόνες τους. Ποιες βαφές όμως χρειάζεται να χρησιμοποιήσει η κάθε μια για να μην έχει τ’ αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα;

Γράφει η hair colourist Κατερίνα Κωσταρά.

 

 

 

 

 

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις καστανές γυναίκες που επιθυμούν να βάψουν τα μαλλιά  τους στον ίδιο τόνο, αλλά χρειάζεται να καλύψουν και τα λευκά μαλλιά!

Συνήθως αν παρατηρήσουμε γυναίκες καστανές που βάφουν τα μαλλιά τους μόνες τους, βλέπουμε μαλλιά θαμπά και έντονα σκούρα, με αποτέλεσμα να μην δείχνουν φυσικά.

Προτείνω λοιπόν τις βαφές pallette που θα βρείτε στο εμπόριο (super market, καταστήματα καλλυντικών) και θα καταφέρετε μόνη σας να έχετε ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα!

Εάν λοιπόν είστε καστανή χρησιμοποιείστε τo νούμερο 6 και έτσι θα έχετε ένα φυσικό καστανό αποτέλεσμα (πολύ κοντά στο φυσικό σας), χωρίς να φαίνονται τα μαλλιά σας βαμμένα και συγχρόνως  καλύπτεται τα λευκά μαλλιά.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X