Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Από καστανή ξανθιά; Να τολμήσω;
Από καστανή ξανθιά; Να τολμήσω;  thumbnail
Το καλοκαίρι πλησιάζει... πολλές από εμάς "φλερτάρουμε"  με την ιδέα να κάνουμε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά μας ή να τα ανοίξουμε λίγο παραπάνω... Για να μην κάνουμε όμως αλχημείες, τι πρέπει να κάνουμε όταν τα μαλλιά μας είναι κάστανα και θέλουμε να τα κάνουμε ξανθά; Γράφει η hair colourist Κατερίνα Κωσταρά. Είστε έτοιμες; Αν έχουμε καστανά μαλλιά αλλά υπάρχουν και λευκά μαλλιά τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 8.0 και το  8.1 της pallette. Σίγουρα θα έχετε ένα γλυκό καστανόξανθο αποτέλεσμα. Εάν δεν υπάρχουν λευκά μαλλιά, μπορείτε να πετύχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα βάφοντας μόνο το ενδιάμεσο μήκος των μαλλιών και τις άκρες σας, χωρίς να βάψετε την ρίζα χρησιμοποιώντας το 9.1 της pallette. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε ένα φυσικό summer look, χωρίς να επιβαρύνουμε με χρωστικά την ρίζα των μαλλιών! Καλή σας επιτυχία!

Από καστανή ξανθιά; Να τολμήσω;

Το καλοκαίρι πλησιάζει… πολλές από εμάς “φλερτάρουμε”  με την ιδέα να κάνουμε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά μας ή να τα ανοίξουμε λίγο παραπάνω… Για να μην κάνουμε όμως αλχημείες, τι πρέπει να κάνουμε όταν τα μαλλιά μας είναι κάστανα και θέλουμε να τα κάνουμε ξανθά;

Γράφει η hair colourist Κατερίνα Κωσταρά.

 

 

 

 

 

Είστε έτοιμες;

Αν έχουμε καστανά μαλλιά αλλά υπάρχουν και λευκά μαλλιά τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 8.0 και το  8.1 της pallette. Σίγουρα θα έχετε ένα γλυκό καστανόξανθο αποτέλεσμα.

Εάν δεν υπάρχουν λευκά μαλλιά, μπορείτε να πετύχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα βάφοντας μόνο το ενδιάμεσο μήκος των μαλλιών και τις άκρες σας, χωρίς να βάψετε την ρίζα χρησιμοποιώντας το 9.1 της pallette.

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε ένα φυσικό summer look, χωρίς να επιβαρύνουμε με χρωστικά την ρίζα των μαλλιών!

Καλή σας επιτυχία!

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X