Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Τα 15 καλύτερα καλοκαιρινά χτενίσματα;
Τα 15 καλύτερα καλοκαιρινά χτενίσματα; thumbnail
Για όλες εσάς που θέλετε να ακολουθείτε πιστά τις επιταγές της μόδας, έχουμε κάτι για τα μάτια σας και μόνο. Όλα τα χτενίσματα που θα «φορεθούν» φέτος την άνοιξη είναι πολύ εντυπωσιακά, το μόνο που εσείς έχετε να προσέξετε είναι το χρώμα και το μήκος των μαλλιών σας να ταιριάζει με την επιλογή του χτενίσματος. Επίσης, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το προσωπικό σας γούστο, το σχήμα του προσώπου, αλλά και την προσωπικότητα σας! Πάρτε, λοιπόν, μερικές ιδέες! 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  

Τα 15 καλύτερα καλοκαιρινά χτενίσματα;

Για όλες εσάς που θέλετε να ακολουθείτε πιστά τις επιταγές της μόδας, έχουμε κάτι για τα μάτια σας και μόνο. Όλα τα χτενίσματα που θα «φορεθούν» φέτος την άνοιξη είναι πολύ εντυπωσιακά, το μόνο που εσείς έχετε να προσέξετε είναι το χρώμα και το μήκος των μαλλιών σας να ταιριάζει με την επιλογή του χτενίσματος. Επίσης, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το προσωπικό σας γούστο, το σχήμα του προσώπου, αλλά και την προσωπικότητα σας!

Πάρτε, λοιπόν, μερικές ιδέες!

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

14.

 

15.

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X