Πώς θα αποκτήσω μεταξένια πόδια;

Οι άνδρες δεν μπορούν να αντισταθούν στα κομψά και σέξι γυναικεία πόδια. Είτε προτιμάτε τις κοντές και αυθάδεις μίνι φούστες είτε τις μακριές, μεταξένιες με τα διακριτικά σκισίματα, αν τα πόδια σας είναι όμορφα και προσεγμένα, κάθε άνδρας θα το εκτιμήσει.  

Για να αναδείξετε τα πόδια σας και να εντυπωσιάζετε στο πέρασμά σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πολύ μικρές προσαρμογές στην καθημερινή ρουτίνα σας, διαβάστε τις παρακάτω γρήγορες συμβουλές!

1.Μην βιάζεστε στο ξύρισμα

Αν ξυρίζετε τα πόδια σας, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αν το κάνετε βιαστικά δεν πρόκειται να αποκτήσετε τέλεια και λεία επιδερμίδα. Κι αυτό, γιατί το βιαστικό ξύρισμα μπορεί να προκαλέσει το κόψιμο σε μικρά, πολύ μικρά σημεία στα πόδια σας, ειδικά σε σημεία όπως γύρω από τα γόνατα, τους αστραγάλους σας και τη λεπτή περιοχή πίσω από το γόνατο. Βεβαιωθείτε ότι το ξυραφάκι σας είναι κοφτερό γιατί η ακατάλληλη λεπίδα μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα.

2. Το μυστικό κρύβεται στην ενυδάτωση!

Η λάμψη προσθέτει μια εντελώς νέα διάσταση στα λεία πόδια. Μια αρωματική λοσιόν προσφέρει απαλότητα και όταν εφαρμόζεται μαζί με μία ενυδατική κρέμα δημιουργεί μια ωραία λάμψη που τραβά την προσοχή στα μεταξένια πόδια σας. Μπορείτε, επίσης, να αγοράσετε λοσιόν με λάμψη για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.  

 

3. Χρησιμοποιήστε σφουγγάρι απολέπισης

Μερικές φορές οι μικροσκοπικές κηλίδες που προκαλούνται από τις τρίχες που γυρνούν προς τα μέσα ή από δερματικές παθήσεις κάνουν τα πόδια μας αντιαισθητικά. Η ήπια απολέπιση τουλάχιστον μία – δύο φορές την εβδομάδα με ένα σφουγγάρι απολέπισης, θα κάνουν τα πόδια σας υγιή, απαλά και αψεγάδιαστα χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

 

4. Δοκιμάστε μια πλούσια σε βιταμίνες απολέπιση σώματος

Η απολέπιση, λοιπόν, βοηθά σημαντικά στην καλαισθησία των ποδιών μας. Αν, όμως, προτιμήσουμε ένα scrub σώματος πλούσιο σε βιταμίνες τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε τέτοιου είδους scrub φίλτρο θρέφουν το δέρμα και βοηθούν τα υγιή κύτταρα να αντικαταστήσουν τα νεκρά κύτταρα που αποβάλλονται στην απολέπιση.

 

5. Ασκηθείτε!

Αν και οι παραπάνω συμβουλές αποκαθιστούν πλήρως την αισθητική των ποδιών σας, τίποτα δεν μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στην εμφάνιση τους από την γυμναστική. Για να κρατήσετε τα πόδια σας σε φόρμα όλο το χρόνο, πρέπει να επισκέπτεστε το γυμναστήριο αρκετές φορές την εβδομάδα. Μια καλή συνήθεια που μπορείτε να αποκτήσετε είναι να ξεκινήστε τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία. Ακόμη και η μικρότερη συχνότητα άσκησης μπορεί να είναι ευεργετική για το σώμα σας, καθώς χτίζετε μια νέα ρουτίνα.

Σχετικά άρθρα