Εύκολη συνταγή για φοντάν σοκολάτας με μπισκότο

<h4 class="title"><span style="font-size: small;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: small;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: small;">200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη</span><br /><span style="font-size: small;">180γραμμάρια κακάο</span><br /><span style="font-size: small;">1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια εσάνς</span><br /><span style="font-size: small;">3 κουταλιές της σούπας λικέρ καφέ</span><br /><span style="font-size: small;">300 γραμμάρια τυρί κρέμα</span><br /><span style="font-size: small;">250 γραμμάρια βούτυρο αγελάδος</span><br /><span style="font-size: small;">1 πακέτο τύπου πτι μπερ μπισκότα χοντροκομμένα</span><br /><span style="font-size: small;">1 μπολ με γάλα</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: small;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: small;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: small;">Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και ρίχνουμε το τυρί κρέμα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει και να ενωθεί με το βούτυρο.</span><br /><span style="font-size: small;">Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη, το κακάο, τη βανίλια εσάνς, το λικέρ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Ταυτόχρονα βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα ίσα ίσα να βραχούν τα σπάμε κομμάτια και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα, ανακατεύουμε καλά.</span><br /><span style="font-size: small;">Με μια μεμβράνη καλύπτουμε τον πάτο ενός πυρέξ και ρίχνουμε το μείγμα.</span><br /><span style="font-size: small;">Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.</span><br /><br /><span style="font-size: small;">Αναποδογυρίζουμε σε λαδόκολλα και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και διατηρείτε στη συντήρηση.</span></p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα