Nexus 5 και Android 4.4 KitKat θα ανακοινωθούν επίσημα πιθανότατα σήμερα

Οι διαρροές για τα Nexus 5 και Android 4.4 KitKat συνεχίζονται με ξέφρενο ρυθμό, αλλά αυτή τη φορά δε θα σας κουράσουμε με φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

Σύμφωνα με διάφορες πηγές από όλο τον κόσμο, η Google θα λανσάρει τη συσκευή και το λειτουργικό σύστημα απευθείας από το Google Play και με τα απαραίτητα Δελτία Τύπυ, αντί να διοργανώσει επίσημη εκδήλωση, μια τακτική που ακολούθησε και πέρυσι με το Nexus 4.

Να σημειωθεί ότι η Google αναβάθμισε το Play store προσφέροντας στον χρήστη νέες επιλογές για τις παραγγελίες των συσκευών, ενώ αναβάθμισε και 14 δικές της εφαρμογές χωρίς να έχει προχωρήσει στη διάθεση του update στους τελικούς χρήστες. Άρα, μετά την ανακοίνωση του Android 4.4 KitKat θα ανοίξει τόσο η νέα “πτέρυγα” του Google Play όσο και τα updates των εφαρμογών.

android_kitkat

Επίσης, ήδη μαθαίνουμε ότι το Android 4.4 KitKat θα είναι βελτιστοποιημένο για χρήση σε low-end (τέλος του περίφημου fragmentation;) και “φορετές” συσκευές, θα προσφέρει νέες λειτουργίες για το NFC chip, σύστημα backup σε cloud και πολλές νέες δυνατότητες για τους developers.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά δεν είπαμε το σημαντικότερο. Η ανακοίνωση των Nexus 5 και Android 4.4 KitKat θα γίνει πιθανότατα σήμερα στις 17:00 ώρα Ελλάδος και η διάθεση τους θα ξεκινήσει αύριο 1 Νοεμβρίου για να δικαιωθεί και ο @evleaks!

Υπομονή μερικές ώρες…

Σχετικά άρθρα