Νόστιμα μπισκότα διαίτης!

<h4 class="title"><span style="font-size: small;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: small;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: small;">1 πρέζα αλάτι</span><br /><span style="font-size: small;">150 γραμμάρια μαργαρίνη</span><br /><span style="font-size: small;">100 γραμμάρια καστανή ζάχαρη</span><br /><span style="font-size: small;">50 γραμμάρια σοκολάτα υγείας ψιλοκομμένη</span><br /><span style="font-size: small;">1 αυγό</span><br /><span style="font-size: small;">225 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις</span><br /><span style="font-size: small;">1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ</span></p>
<p> </p>
<div><strong><span style="font-size: small;">Εκτέλεση</span></strong></div>
<p><span style="font-size: small;">Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη και τα χτυπάμε στη μέτρια ταχύτητα. Αφού αφρατέψει το μείγμα μας προσθέτουμε το αυγό.</span><br /><span style="font-size: small;"> Έπειτα ρίχνουμε το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το αλεύρι. Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε και την ψιλοκομμένη σοκολάτα υγείας.</span><br /><br /><span style="font-size: small;">Τυλίγουμε τη ζύμη σε μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να ξεκουραστεί.</span><br /><span style="font-size: small;">Στη συνέχεια πλάθουμε τα μπισκότα κυκλικά και πλατιά σε μέγεθος ενος καυδιού και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλας.</span><br /><br /><span style="font-size: small;"> Ψήνουμε για 15 – 20 λεπτά σε  προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς το πρόγραμμα με αντιστάσεις (πάνω – κάτω). Η συνταγή βγάζει περίπου 20 – 30 μπισκότα, ανάλογα με το μέγεθος που θα τα πλάσετε.</span><br /><span style="font-size: small;"> </span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: small;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: small;">Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα