Ένα τσιγγάνικο μυστικό για μαύρα λαμπερά μαλλιά! thumbnail
Θέλετε να έχετε μαύρα λαμπερά και πυκνά μαλλιά; Παρακάτω σας προτείνουμε μια σπιτική λοσιόν την οποία κρατούν σαν φυλαγμένο μυστικό οι τσιγγάνες!Θα χρειαστείτε:8 κουταλιές ρούμι1 μέτριο ζουμερό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους.Η διαδικασία είναι γρήγορη αλλά πρέπει να έχετε υπομονή για το αποτέλεσμα...Αφήνετε το κρεμμύδι να μουλιάσει στο ρούμι τριάντα έξι ώρες. Στραγγίζετε το υγρό και το βάζετε σε μπουκάλι με ετικέτα.P.sΟι τσιγγάνες έχουν όλες υπέροχα μαύρα μαλλιά, που λάμπουν σαν τα πανάκριβα, καλογυαλισμένα χάλκινα στολίδια τους. Τη συνταγή αυτή την πήραμε από μια τσιγγάνα και φαίνεται πως είναι το μυστικό που κρύβεται πίσω από τα πυκνά και γυαλιστερά μαλλιά τους. 

Ένα τσιγγάνικο μυστικό για μαύρα λαμπερά μαλλιά!

Θέλετε να έχετε μαύρα λαμπερά και πυκνά μαλλιά; Παρακάτω σας προτείνουμε μια σπιτική λοσιόν την οποία κρατούν σαν φυλαγμένο μυστικό οι τσιγγάνες!

Θα χρειαστείτε:

8 κουταλιές ρούμι

1 μέτριο ζουμερό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους.

Η διαδικασία είναι γρήγορη αλλά πρέπει να έχετε υπομονή για το αποτέλεσμα…

Αφήνετε το κρεμμύδι να μουλιάσει στο ρούμι τριάντα έξι ώρες. Στραγγίζετε το υγρό και το βάζετε σε μπουκάλι με ετικέτα.

P.s

Οι τσιγγάνες έχουν όλες υπέροχα μαύρα μαλλιά, που λάμπουν σαν τα πανάκριβα, καλογυαλισμένα χάλκινα στολίδια τους. Τη συνταγή αυτή την πήραμε από μια τσιγγάνα και φαίνεται πως είναι το μυστικό που κρύβεται πίσω από τα πυκνά και γυαλιστερά μαλλιά τους. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X