Λέων: 3 αλήθειες και 1 ψέμα για το… λαμπερό ζώδιο

Πολλοί είναι εκείνοι που κρυφά θα ήθελαν να έχουν τη χάρη του Λέοντα, αλλά δυστυχώς δεν τον φτάνουν ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι!

Βάζουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους και σου παρουσιάζουμε 3 αλήθειες και ένα… χοντρό ψέμα για τον απόλυτο Βασιλιά!

Είναι αλήθεια ότι:

Είναι γενναιόδωρος

Ναι, είναι τύπος extra large και δεν συμπαθεί καθόλου τους καρμίρηδες, τους φραγκοφονιάδες κι όσους κλαίγονται ότι δεν έχουν. Δεν λέμε ότι είναι χαζός να φάει τις οικονομίες του, αντιθέτως, σέβεται όσους σέβονται το χρήμα και ξέρουν είτε να το προστατεύσουν, είτε να το επενδύσουν, είτε να ξοδέψουν σωστά! Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν δεν έχει μια στην τσέπη, δεν θα γίνει ποτέ του μικροαστός, να κλαφτεί γιατί δεν έχει πάρει παγωτό. Είναι πολύ ανώτερος τύπος.

Προκαλεί ζήλια

Ελάχιστες φορές γίνεται λόγος για αυτό, αλλά ο Λέοντας όπου πάει, κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν, όχι πάντα από θαυμασμό, αλλά κι από ζήλια. Είναι γάργαρος άνθρωπος, φωτεινός, εξωστρεφής. Αυτά τα όμορφα χαρακτηριστικά, δεν τα καλοδέχονται πολλοί, που τον λοξοκοιτούν με θυμό, με ζήλια ή κακία. Να θυμάστε ότι το πρόβλημα το έχουν εκείνοι. Ο Λέοντας πάλι, τσου!

Ρισκάρει στη ζωή του

Θα πάρει τα ρίσκα του, θα ζήσει ριψοκίνδυνα, θα βάλει πρώτος το κεφάλι του στο στόμα του… λιονταριού και δεν θα διστάσει να πει και να κάνει πράγματα που όσοι τον βλέπουν από μακριά, σφίγγεται η καρδιά τους από το άγχος! Κι όμως, το λιοντάρι δεν μασάει! Δεν κολλάει πουθενά κι είναι διατεθειμένο και να πάρει το ρίσκο και να χάσει. Κοινώς, δεν φοβάται τις χασούρες. Τρέμει όμως να λιμνάσει στην ζωή του και πει μια μέρα «δεν πήρα το ρίσκο κι έχασα την ευκαιρία»! Ε, λοιπόν, όχι! Όχι, ποτέ για ένα Λιοντάρι!

Και να και το ψέμα:

Ο Λέοντας είναι παρτάκιας. Όχι αγάπη μου. Ο γενναιόδωρος άνθρωπος δεν είναι παρτάκιας. Ο γενναιόδωρος άνθρωπος είναι ανοιχτός σε όλους και μοιράζεται ότι έχει, διότι όπως έγραψα και πιο πάνω ΔΕΝ φοβάται τι θα συμβεί εάν τα χάσει όλα. Να σου πω τι θα κάνει; Θα ξεκινήσει και πάλι από την αρχή. Άρα, δεν τον τρομάζει η απώλεια, δεν τον τρομάζει το να μην έχει αρκετά. Χαρίζει, μοιράζεται, βοηθάει όπου κι όποιον μπορεί. Γιατί πολύ απλά… Είναι άρχοντας!

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Είναι… επίσημο: Αυτά τα 5 ζώδια «πέφτουν» πιο γρήγορα στην κατάθλιψη

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια σε περίπτωση σεισμού;

Ξέρεις ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου;

Έτσι θα την κάνεις να… λιώσει από πόθο και ηδονή

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X