Πτώση του Instagram – Εμφανίζονται προβλήματα σε όλο τον κόσμο – Σε ποιες λειτουργίες εντοπίζονται

Κάποιες χιλιάδες χρήστες του Instagram σε όλο τον κόσμο ανέφεραν προβλήματα με την εφαρμογή από τις 21:15 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με το Downdetector. Στην Ελλάδα υπάρχουν 133 αναφορές που ανέφεραν διαφορετικά προβλήματα, όμως η παγκόσμια πλειοψηφία των χρηστών ανέφερε προβλήματα με την ίδια την εφαρμογή.

Στην Ελλάδα οι μισοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ανανέωση του περιεχομένου. Δηλαδή το feed δεν ανανεώνονταν όπως έπρεπε και εμφάνιζε παλαιότερες αναρτήσεις που είχαν ήδη γίνει ορατές.

Πάλι σε παγκόσμια κλίμακα, η πλειονότητα των προβλημάτων σχετίζεται με την εφαρμογή, καθώς η πλατφόρμα «δεν φορτώνει» όταν οι χρήστες προσπαθούν να ελέγξουν τα μηνύματά τους. Ενώ στην Ελλάδα ένα 15% δεν έχει καν πρόσβαση στην εφαρμογή. Ως συνήθως οι χρήστες του twitter κοροϊδεύουν την Meta και τις εφαρμογές της.

Τα προβλήματα εντοπίζονται σε όλο τον κόσμο

Ένας χάρτης διακοπών δείχνει ότι οι χρήστες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τμήματα της Ευρώπης και την Αυστραλία – μεταξύ άλλων περιοχών – αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Πολλοί χρήστες συνέρρευσαν στο X του Elon Musk για να δουν αν και άλλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ ορισμένοι ανέφεραν ότι οι λογαριασμοί τους έχουν ανασταλεί. Το τι προκαλεί τη δυσλειτουργία δεν είναι γνωστό και η Meta δεν έχει αναγνωρίσει τη διακοπή.

Σε κάποιες χώρες έχουν ήδη αρχίσει και επανέρχονται οι λογαριασμοί, οπότε ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τον αληθινό κόσμο για πολύ ακόμα.

Σχετικά άρθρα