Η Britney Spears εκτός ελέγχου – Χρειάζεται βαριά φαρμακευτική αγωγή και νέα κηδεμονία σύμφωνα με τον ψυχίατρο του Χόλιγουντ…

Δυόμισι χρόνια αφότου έληξε η περιβόητη επιτροπεία της Britney Spears, ένας γνωστός ψυχίατρος του Χόλιγουντ πιστεύει ότι χρειάζεται νέα κηδεμονία και βαριά φαρμακευτική αγωγή.

Ο Dr. Charles Sophy εμφανίστηκε στο TMZ Live τη Δευτέρα, εν μέσω αναφορών ότι η 42χρονη τραγουδίστρια είναι «εντελώς δυσλειτουργική» και κινδυνεύει σοβαρά να χρεοκοπήσει.

Ο Sophy αποκάλυψε ότι δεν σοκαρίστηκε καθόλου όταν είδε τα νέα για τη Spears και πιστεύει ότι πρέπει να μπει και πάλι σε κηδεμονία, αφού διέγραψε το Instagram της και το ενεργοποίησε ξανά μέσα σε μία μέρα.

«Όταν έχεις μια ψυχική ασθένεια αυτού του βαθμού, χρειάζεσαι αυτού του είδους τη δομή, την εποπτεία και, κυρίως, να παίρνεις τα φάρμακά σου», δήλωσε ο Sophy.

Η Spears τέθηκε υπό κηδεμονία την 1η Φεβρουαρίου 2008, με τη δικαστή Reva Goetz να τοποθετεί τον πατέρα της, James “Jamie” Spears, και τον δικηγόρο Andrew M. Wallet, ως κηδεμόνες.

Αυτό συνέβη όταν αρνήθηκε να παραχωρήσει την επιμέλεια των γιων της στον πρώην Kevin Federline και εισήχθη στο ψυχιατρείο του Ronald Reagan UCLA Medical Center και τέθηκε σε ψυχιατρική κράτηση 5150.

Συνέχισε να δουλεύει και να κυκλοφορεί άλμπουμ καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της υπό κηδεμονία, αν και μπήκε ξανά σε ψυχιατρική πτέρυγα το 2019 λόγω του στρες από την παρ’ ολίγον θανατηφόρα ρήξη παχέος εντέρου του πατέρα της Jamie.

Το 2019 υπήρχαν αναφορές ότι η Spears κρατούνταν παρά τη θέλησή της υπό κηδεμονία – που υποτίθεται ότι θα έληγε το 2009 – γεγονός που έδωσε τη θέση του στο κίνημα #FreeBritney και στη λήξη της κηδεμονίας τον Νοέμβριο του 2021.

Εκείνες οι αναφορές του 2019 υποστήριζαν επίσης ότι η Britney δεν έπαιρνε τα φάρμακά της, με τον ψυχίατρο να υποστηρίζει τώρα ότι πιστεύει πως αυτή η τελευταία κατάσταση με τη Spears οφείλεται επίσης στο ότι δεν παίρνει τα φάρμακά της.

«Νομίζω ότι αυτό είναι πιθανώς αυτό που συνέβη εδώ. Πρόκειται για μια κατάσταση χωρίς φάρμακα», είπε ο Sophy, ενώ εξήγησε γιατί πιστεύει ότι συμβαίνει αυτό.

«Λοιπόν, λόγω της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς, της μανιακής σπατάλης χρημάτων, της απερισκεψίας, της καταστροφής των ανθρώπων γύρω της, κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής γύρω της, κανείς δεν μπορεί να την ελέγξει, είναι εκτός ελέγχου, σε πολλά επίπεδα», είπε ο ψυχίατρος.

Η τελευταία είδηση από το TMZ τη Δευτέρα υποστήριξε ότι η Britney βρίσκεται σε «σοβαρό κίνδυνο» τόσο ψυχικά όσο και οικονομικά, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία επίβλεψη και έχει «σοκαριστικές» εναλλαγές στη διάθεση.

Φέρεται να ξοδεύει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε κάθε ένα από τα πολλά πολυτελή ταξίδια της στη Γαλλική Πολυνησία, με μια πηγή να λέει ότι είναι κοντά στο να χρεοκοπήσει.

«Δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά αυτό. Είχε 60 εκατομμύρια δολάρια όταν έληξε η κηδεμονία και τώρα βρίσκεται εκεί που ξεκίνησε η κηδεμονία – κινδυνεύει να χρεοκοπήσει», δήλωσε η πηγή.

Όταν ρωτήθηκε πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί τώρα, ο ψυχίατρος παραδέχτηκε: «Λοιπόν, αυτού του είδους οι καταστάσεις οδηγούν σε αδιέξοδο. Είτε θα κάνει κακό στον εαυτό της, είτε μπορεί να κάνει κακό σε κάποιον άλλον, είτε θα μπορούσε να μπει σε ψυχιατρική κλινική, επειδή δεν είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό της».

«Οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις θα την ωθήσει σε ένα σημείο όπου θα της χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή παρά τη θέλησή της», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανε σήμερα για να βοηθήσει την Britney αν ήταν υπεύθυνος γι’ αυτήν, είπε: «Φάρμακα. Να της τα χορηγήσω. Αν δεν θέλει, θα της το έκανα ένεση. Χρειάζεται φάρμακα. Είναι εκτός ελέγχου».

Ο λογαριασμός της σταρ στο Instagram, τον οποίο ενημέρωνε τακτικά, εξαφανίστηκε λίγες ώρες αφότου ξέσπασε εναντίον της οικογένειάς της σε μια συγκλονιστική ανάρτηση, αν και τον επανενεργοποίησε μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

«Είχε πολλές ελευθερίες στην κηδεμονία και οι περιορισμοί υπήρχαν για να την προστατεύσουν. Δεν προστατεύεται πια», υποστήριξε ένας εσωτερικός συνεργάτης.

Σχετικά άρθρα