«Είμαι άρρωστος, το ξέρω» ισχυρίζεται ο νονός που κακοποιούσε σεξουαλικά το βαφτιστήρι του – Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης του παιδιού;

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο νονός στο Ηράκλειο της Κρήτης που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το βαφτιστήρι του, ενώ καταγγελίες σε βάρος του έχουν γίνει και από άλλα δύο κορίτσια.

Ο 50χρονος ομολόγησε την πράξη του ενώ δήλωσε – κατά την απολογία του- ότι είναι άρρωστος και χρειάζεται βοήθεια.

Σύμφωνα με το Star, δύο ώρες κράτησε η απολογία του νονού στις δικαστικές Αρχές του Ηρακλείου όπου περιέγραψε πως κακοποίησε το βαφτιστήρι του, αλλά και γιατί κατέγραφε την αρρωστημένη πράξη του σε βίντεο που εντόπισαν οι Αρχές.

Το παιδί, σημειώνεται, πως κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον δέκα φορές, με τον κατηγορούμενο νονό να ομολογεί τις δύο.

«Το ξέρω ότι έχω κάνει βλακεία και έχω μετανιώσει για αυτό. Αυτό έχει γίνει δύο φορές. Μία στο σπίτι μου και μία στο μαγαζί μου. Δεν έχει γίνει κάτι άλλο. Είμαι άρρωστος, το ξέρω. Το βίντεο που μου βρήκατε δεν θυμόμουν καν ότι το είχα. Νόμιζα ότι το είχα διαγράψει. Έκανα βλακεία που έκρυψα την κάμερα και έγραφα. Δεν ξέρω γιατί τα έκανα όλα αυτά».

Η Αλεξάνδρα Σπανάκη, δικηγόρος του θύματος, δηλώνει: «Το παιδί κατήγγειλε αυτά που έχει βιώσει προφανώς είναι η αλήθεια. Πρόκειται για ένα πολύ συγκροτημένο παιδί, το οποίο όμως καταλαβαίνετε ότι είχε μια ψυχική διεργασία μέχρι να φθάσει στο σημείο πραγματικά με κουράγιο και με έτσι ιδιαίτερη δύναμη να καταγγείλει».

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης του παιδιού;

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μέσα από ένα οικογενειακό τραπέζι. Η συμπεριφορά του παιδιού, όταν είδε τον νονό, κίνησε τις υποψίες στους γονείς του.

Το αγόρι βίωνε τον εφιάλτη από το 2019, όταν ήταν ακόμα μαθητής Γυμνασίου. Όλα ξεκίνησαν σε μία παραλία. «Έβγαζε το μαγιό του, έτσι ξεκίνησε και μετά πήγαινε η κουβέντα στο σεξουαλικό».

Ο νονός όμως, καταγγέλλεται και από άλλα δύο κορίτσια για ασελγείς πράξεις. Η μία από τις δύο κοπέλες είναι η αδερφή του βαφτισιμιού του. Ο άνδρας αντιμετωπίζει πλέον δυο βαριές κατηγορίες, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια αλλά και της παιδικής πορνογραφίας.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα