Συντονιζόμαστε σήμερα στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN για να δούμε όσα αποκαλύπτει ο Στέφανος Κασσελάκης στην Άννα Δρούζα – Ποιο είναι το αληθινό πρόσωπο του Στέφανου;

Αφήνοντας πίσω το σχήμα μιας κλασικής συνέντευξης, η καταξιωμένη δημοσιογράφος Άννα Δρούζα δημιουργεί και φιλοξενεί μία συνάντηση μακριά από τα συνηθισμένα για τα ελληνικά δεδομένα, αφού συνεντευξιαζόμενος και οικοδέσποινα θα παίρνουν το ρίσκο να αποκαλύψουν και να αποκαλυφθούν, να μοιραστούν μύχιες σκέψεις κι άγνωστες πτυχές της ζωής τους, να φωτίσουν όσα συνήθως δε λέμε. Στο πρώτο επεισόδιο η Άννα Δρούζα υποδέχεται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Στέφανο Κασσελάκη σε μια διαφορετική συνέντευξη έξω από τα καθιερωμένα.

Άννα Δρούζα και Στέφανος Κασσελάκης

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοιράζεται για πρώτη φορά το τρυφερό, βαθιά ανθρώπινο πρόσωπό του. Μας παίρνει από το χέρι και μας οδηγεί πίσω από τις κουίντες της δημόσιας εικόνας του. Ποιος είναι ο Στέφανος πίσω από τον Κασσελάκη; Πόσο πιστεύει πως θα γίνει πρωθυπουργός και ποιοι είναι εκείνοι που, όπως λέει ο ίδιος, «θα χάσουν τον ύπνο τους αν συμβεί αυτό»; Μια χειμαρρώδης συζήτηση, σε μια απρόσμενη συνάντηση του Κασσελάκη με το κοινό και του Στέφανου με τον εαυτό του. Γιατί ίσως τα πιο σημαντικά να είναι όσα δε λέμε!»

Κάθε Δευτέρα στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, στο OPEN!

Σχετικά άρθρα