Βίαζε και κακοποιούσε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του – Πώς έσπασε τη σιωπή του το ανήλικο κορίτσι

Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, στις Σέρρες, το 14χρονο κορίτσι δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφο της μητέρας του μετά από διαπληκτισμό που συνέβη μεταξύ τους. Το γεγονός αυτό έκανε το ανήλικο κορίτσι να αποκαλύψει τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωνε εδώ και 7 χρόνια, καθώς και τους βιασμούς της, τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο 34χρονος φερόμενος δράστης συζούσε με την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη σύντροφο του και την ανήλικη κόρη της.

Η καταγγελία για τον βιασμό ανήλικης στις Σέρρες

Σύμφωνα με την καταγγελία: «Στις 20:00’ ώρα της 05-05-2024, ο δράστης αφού είδε τα μηνύματα του κινητού τηλεφώνου της κόρης μου (εννοείται της ανήλικης), διαπληκτίστηκαν και τη χαστούκισε με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε τοίχο».

Παράλληλα, κατήγγειλαν πως από την ηλικία των 7 ετών έως και το βράδυ της μεγάλης Παρασκευής (03-05-2024), ο 34χρονος επανειλημμένα προέβαινε σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα (τα τελευταία 2 έτη σε πράξεις βιασμού) σε βάρος της 14χρονης, με τελευταίο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Συνελήφθη ο 34χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στις Σέρρες

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες, ελλείψει παιδοψυχίατρου, εξετάστηκε από γιατρό της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Σερρών, ενώ, συνοδεία αστυνομικών της Υ.Α. Σερρών, οδηγήθηκε για εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος συνελήφθη στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, από αστυνομικούς της Υ.Α. Σερρών, που πραγματοποιεί και την προανάκριση για παραβάσεις νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παραβίαση απορρήτου-παράνομη πρόσβαση σε δεδομένα, κατάχρηση ανηλίκων και βιασμό.

Σχετικά άρθρα