Σκότωσε το 3χρονο παιδάκι της και μετά αυτοκτόνησε – Το έβαλε να αποχαιρετήσει τον μπαμπά του στην κάμερα: «Πες αντίο στον μπαμπά» – «Πες αντίο στον γιο σου» – «Δεν θα έχεις τίποτα απολύτως μέχρι το τέλος της ημέρας»

Πρόκειται για ένα σοκαριστικό συμβάν που έλαβε χώρα στο Τέξας των ΗΠΑ. Μητέρα έβαλε το 3χρονο παιδί της να αποχαιρετήσει τον μπαμπά του, μέσα από την κάμερα. Το σκότωσε και μετά έδωσε τέλος στη ζωή της.

Η 32χρονη Σαβάνα Κρίγκερ είπε στον 3χρονο γιο της να πει «αντίο στον μπαμπά» στην κάμερα, λίγα λεπτά πριν πυροβολήσει το αγόρι σε ένα χαντάκι και στη συνέχεια στρέψει το όπλο στον εαυτό της – μια μέρα πριν πάει στο δικαστήριο για μια ακρόαση για την επιμέλεια του παιδιού με τον πρώην σύζυγό της, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Η 32χρονη και ο γιος της βρέθηκαν νεκροί με τραύματα από πυροβολισμούς στο κεφάλι σε ένα πάρκο του Σαν Αντόνιο στις 19 Μαρτίου, αλλά οι αρχές πέρασαν εβδομάδες για να συνθέσουν τις οδυνηρές τελευταίες ώρες τους, καθώς ερευνούσαν τη δολοφονία-αυτοκτονία.

«Δεν θα έχεις τίποτα απολύτως μέχρι το τέλος της ημέρας»

Τις ώρες πριν από το τραγικό περιστατικό, οι αρχές διαπίστωσαν ότι η μητέρα πυροβόλησε τις παλιές γαμήλιες φωτογραφίες της, κατέστρεψε το σπίτι του πρώην συζύγου της και τον χλεύασε με ένα σωρό βίντεο και μηνύματα που τον προειδοποιούσαν: «Δεν θα έχεις τίποτα απολύτως μέχρι το τέλος της ημέρας».

Η ζοφερή δοκιμασία άρχισε να εκτυλίσσεται όταν η νεαρή μητέρα έφυγε από τη δουλειά το απόγευμα της 18ης Μαρτίου και κατευθύνθηκε κατευθείαν στο σπίτι του πρώην της, ενώ εκείνος ήταν στη δουλειά, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Bexar.

Αφού κατέστρεψε τα έπιπλα του πρώην και κάποια προσωπικά αντικείμενα, η μητέρα οδήγησε στο δικό της σπίτι, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν αργότερα το νυφικό της και τα πορτραίτα της απλωμένα στο κρεβάτι.

«Πιστεύουμε ότι έριξε δύο πυροβολισμούς στα γαμήλια πορτραίτα της», δήλωσε ο σερίφης.

Στη συνέχεια πήρε τον γιο της από τον παιδικό σταθμό και άρχισε να κατακλύζει πρώην σύζυγό της με τα οδυνηρά μηνύματα, δήλωσαν οι αρχές.

«Δεν έχεις τίποτα να πας σπίτι σου τώρα. Πραγματικά δεν έχεις», είπε η μητέρα σε μια κλήση. «Δεν θα έχεις τίποτα στο τέλος της ημέρας».

«Πες αντίο στον γιο σου»

Το τελευταίο μήνυμα προς τον πρώην της έγραφε: «Πες αντίο στον γιο σου».

Ένα βίντεο 21 δευτερολέπτων που ανακτήθηκε από το τηλέφωνό της έδειχνε την μητέρα και τον γιο της να κάθονται στο χαντάκι του πάρκου, όπου αργότερα θα ανακαλύπτονταν τα πτώματά τους.

Στο βίντεο, οι αρχές είπαν ότι η μητέρα είπε στον γιο της να «πει αντίο στον μπαμπά» πριν ζητήσει συγγνώμη από το αγόρι που ο πατέρας του δεν ήταν εκεί και στη συνέχεια το φίλησε.

Τα αρχεία του τηλεφώνου της δείχνουν ότι στη συνέχεια κοίταξε βίντεο με παιδικά κινούμενα σχέδια στο κινητό της, ενώ κάθονταν ακόμα στο χαντάκι, σύμφωνα με τις αρχές.

Αν και το βίντεο δεν κατέγραψε τους μοιραίους πυροβολισμούς, οι προθέσεις της μητέρας ήταν «αρκετά σαφείς», δήλωσε ο σερίφης.

Τα πτώματά τους ανακαλύφθηκαν περίπου 19 ώρες αργότερα, αφού εκδόθηκε Amber Alert και οι αρχές ερεύνησαν την περιοχή.

Σοκ στο Τέξας

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Bexar χαρακτήρισε γρήγορα τους δύο θανάτους ως δολοφονία και αυτοκτονία.

Οι αρχές τότε είχαν επίσης αποκαλύψει ότι το μικρό αγόρι βρισκόταν στο επίκεντρο μιας διαμάχης για την κηδεμονία.

Η 32χρονη είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου και προσωρινά περιοριστικά μέτρα κατά του πρώην της στις 7 Μαρτίου, όπως αναφέρει το MySA.

Το πρώην ζευγάρι επρόκειτο να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 19 Μαρτίου -την ημέρα που ανακαλύφθηκαν τα πτώματα- για ακρόαση σχετικά με την επιμέλεια, μετέδωσε η New York Post.

Σχετικά άρθρα