«Δεν άντεχα την κακοποίηση επί χρόνια» – Προφυλακίστηκε η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, η 49χρονη από τη Σάμο, που σκότωσε τον πατέρα της με κάβουρα στο σπίτι τους στη Σάμο, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η γυναίκα θα κρατηθεί προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα Σάμου, όπου θα παρακολουθείται, όπως αποφασίστηκε από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ώστε να διασφαλιστεί ότι γίνεται ορθή λήψη της φαρμακευτικής αγωγής της. Στη συνέχεια, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς της σε ψυχιατρική κλινική, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Τι είπε η 49χρονη

Νωρίτερα, η 49χρονη γυναίκα για 40 λεπτά έδινε εξηγήσεις στην ανακρίτρια, στην οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επανέλαβε ότι προέβη στο έγκλημα καθώς δεν άντεχε, όπως ισχυρίστηκε, την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της επί σειρά ετών.

Η συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης ζήτησε να παραμείνει ως τη δίκη σε κάποια δομή για άτομα με ψυχιατρικές διαταραχές.

Υπενθυμίζεται ότι το άγριο περιστατικό συνέβη το Μεγάλο Σάββατο (04/05), όταν, όπως η ίδια η 49χρονη ομολόγησε, με έναν κάβουρα κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στον πατέρα της, τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε την δολοφονία.

Αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα η 49χρονη

Η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σοκαρισμένοι από το τραγικό περιστατικό δηλώνουν στην κάμερα της ΕΡΤ οι γείτονες του 70χρονου. «Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ… Δεν ξέρω, μήπως ήρθε για τις γιορτές… Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο άνδρας ζούσε μόνος του» ανέφεραν.

Συγγενής του θύματος υποστηρίζει ότι η 49χρονη είχε χτυπήσει τον πατέρα της ξανά τα Χριστούγεννα. «Είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας, χρόνια τώρα, και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα