Σήμερα: Ο Γιώργος Αυτιάς καλεσμένος στην εκπομπή της Άννας Δρούζα, στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα – Μία μοναδική συζήτηση για τον έρωτα και την ομορφιά, την εμπιστοσύνη και το ρίσκο, τη ζωή και τον θάνατο – Τι θα αποκαλύψει άραγε; (τρέιλερ)

Ξεφεύγοντας από τις συνηθισμένες κλασικές συνεντεύξεις, η έμπειρη και καταξιωμένη δημοσιογράφος, Άννα Δρούζα, εν μέσω της εκπομπής «Όσα (Δε) Λέμε», συναντά καλεσμένους που όλοι μπορεί γνωρίζουμε επιφανειακά, λόγω της δημοσιότητάς τους, αλλά στην πραγματικότητα, αγνοούμε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το πρόσωπό τους.

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, η Άννα Δρούζα υποδέχεται στο OPEN και στην εκπομπή «Όσα (Δε) Λέμε», τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος στα 68 του χρόνια αποφάσισε να εγκαταλείψει μια μεγάλη δημοσιογραφική διαδρομή για να διεκδικήσει το εισιτήριο για την Ευρωβουλή.

Ο δημοσιογράφος, που ταυτίστηκε με το πολύ πρωινό μας ξύπνημα, μιλάει στην Άννα Δρούζα για τον έρωτα και την ομορφιά, την εμπιστοσύνη και το ρίσκο, τη ζωή και τον θάνατο.

  • Ποιος κρατάει το τιμόνι του σπιτιού του;
  • Οι σχέσεις του με τους καναλάρχες, και πώς του έγινε η πρόταση να αφήσει τον Γιώργο Παπαδάκη και να βρεθεί απέναντι του;
  • Τι εννοεί όταν λέει «δεν θα είμαι εξουσία»;

Ο άνθρωπος, που πάντα πηγαίνει στον πόλεμο για να νικήσει, σε μια αφοπλιστική συζήτηση με την Άννα Δρούζα αποκαλύπτει όσα δεν λέει επί τρεις δεκαετίες on camera.

Το μαγικό στην εκπομπή «Όσα (Δε) Λέμε» είναι το γεγονός ότι κάθε καλεσμένος αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού του που για κάποιο λόγο δεν είχε τύχει να φανερωθούν.

Η Άννα Δρούζα, λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που καταφέρνει να αναδείξει μία κρυφή αλλά αληθινή εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε προσωπικότητα.

Ο Γιώργος Αυτιάς προσεχώς σε μία μοναδική συζήτηση που μοιράζεται με την Άννα Δρούζα, αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται…

Ας μείνουμε συντονισμένοι στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα τη Δευτέρα 13/05, για να μάθουμε!!!

Δείτε το τρέιλερ:

Σχετικά άρθρα