«Γατάκια. Εγώ γκαντέμης;» – Το νέο βιντεάκι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok, μετά την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final 4

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε όλους εκείνους που τον είχαν τρολάρει μετά από δήλωσή του σχετικά με την πρόκριση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Final 4, ανέβασε νέο βιντεάκι στο TikTok.

Ο πρωθυπουργός, που τολμά να τσαλακώνεται στο TikTok, απευθύνεται σε όλους εκείνους που «προεξόφλησαν» τις ήττες των ελληνικών ομάδων στην Euroleague, αφού τους ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων.

Το νέο βιντεάκι στο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Γατάκια, εγώ γκαντέμης; Τώρα μπορείς να πας να ψάξεις το αρχείο σου και να δεις τη δήλωση την οποία είχα κάνει», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και στη συνέχεια έπαιξε η δήλωσή του.

«Οπότε σήμερα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί; Εγώ σας το ‘πα αλλά δεν με ακούσατε», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

@kyriakosmitsotakis_

Εγώ σας το είπα!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Το νέο TikTok έρχεται σχεδόν μία ημέρα μετά το βίντεο που δημοσίευσε στο social medium στον δρόμο για τις ευρωεκλογές. Σε αυτό, εκτός από το μήνυμά του για την εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου, παρουσιάζονται backstage από περιοδείες του, ενώ ακούγεται να παίζει το «Zari», αλλά και να λέει viral ατάκες, όπως «καλά πήγε αυτό» και «παμ».

Σχετικά άρθρα