Ιδέα για μεσημεριανό: Πατάτες λεμονάτες με λουκάνικο

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 μερίδες</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">800 γραμμάρια πατάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια χωριάτικο λουκάνικο ή Φρανκφούρτης</span><br /><span style="font-size: medium;">Λίγο ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Χυμό από μισό λεμόνι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι </span><br /><span style="font-size: medium;">Νερό</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"><strong>Εκτέλεση</strong></span></div>
<p><span style="font-size: medium;">Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα  και ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες σε κύβους, ανακατεύουμε και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα λουκάνικα χοντροκομμένα, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το νερό στις πατάτες μέχρι να τις σκεπάσει μαζί με τον χυμό λεμονιού. Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας και σιγοβράζουμε για 45 λεπτά.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα