Λήστεψε περίπτερο απειλώντας με πριόνι – Ο υπάλληλος παραιτήθηκε από το σοκ που υπέστη (βίντεο)

Πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο του Παγκρατίου, πριν δύο ημέρες (13/05), όταν ένας άντρας λήστεψε περίπτερο με την απειλή πριονιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, νεαρός με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, όχι όμως και τα δύο του χέρια, μπήκε στο περίπτερο από την πόρτα του, χτύπησε ελαφρώς τον υπάλληλο στο κεφάλι και με την απειλή του πριονιού, άδειασε το ταμείο και βούτηξε και κάποια προϊόντα.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό, στο ίδιο περίπτερο, αφού λίγο καιρό πριν ο ίδιος δράστης, είχε κάνει ανάλογη ληστεία, με την απειλή κουζινομάχαιρου.

Σύμφωνα με υπάλληλο του περιπτέρου που μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο δράστης διέπραξε τις ληστείες έχοντας το ένα του χέρι ακάλυπτο με αποτέλεσμα η αστυνομία να ψάξει για να λάβει αποτυπώματα από σημεία που ακούμπησε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του υπαλλήλου του περιπτέρου, ο συνάδερφός του που είχε βάρδια την ώρα της ληστείας, υπέστη σοκ και παραιτήθηκε από τη δουλειά του, ενώ υπάρχουν υποψίες ότι και για τις δύο ληστείες ευθύνεται το ίδιο πρόσωπο.

Βίντεο από τη ληστεία σε περίπτερο στο Παγκράτι

Σχετικά άρθρα