Αυγά φούρνου με ντοματίνια και μοτσαρέλα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em> Για 2 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Ρηχό πυρέξ φούρνου μικρού μεγέθους</span><br /><span style="font-size: medium;">1 μεγάλο αυγά φρέσκο</span><br /><span style="font-size: medium;">κόκκινο πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι και πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">φρέσκα βότανα όπως βασιλικός ή δυόσμος</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος</span><br /><span style="font-size: medium;">5 ντοματίνια</span><br /><span style="font-size: medium;">50 γραμμάρια φρέσκια μοτσαρέλα ψολοκομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">Ψωμί</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Στο πάτο ενός πυρέξ πασπαλίζουμε με μυρωδικά (αλάτι, πιπέρι), φρέσκο βασιλικό ή δυόσμο.</span><br /><span style="font-size: medium;">Τότε βάζετε το 1 αυγά. Ρίχνουμε τη μοτσαρέλα, το λάδι, την κρέμα γάλακτος, ντοματίνια λίγο αλάτι.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Βάζουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις πάνω – κάτω.</span><br /><span style="font-size: medium;">Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από τον φούρνο και πασπαλίζουμε με μυρωδικά και σερβίρουμε με ψωμί.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα