Οι τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι!

Xρώμα που φωσφορίζει και εφέ μαυροπίνακα στα νύχια. Εσείς, ακόμη στο γαλλικό μανικιούρ έχετε μείνει;

Θυμάστε τα νύχια από βελούδο; Ή το 3D μανικιούρ με πέρλες-χαβιάρι που κολλάνε επάνω σε κάθε νύχι; Η λονδρέζικη Ciaté έχει πάντα κάτι πρωτοποριακό να μας προτείνει για τα νύχια. Προτάσεις τολμηρές για όποιες αντέξουν κι όποιες θέλουν συνεχώς κάτι καινούριο. Ορίστε λοιπόν οι νέες προτάσεις:

Μανικιούρ με Eφέ Nέον

Το σετ «Strobe Lights» της Ciaté εμπνεύστηκε από τα ψυχεδελικά φώτα και τις λάμπες φθορισμού των μοδάτων club. Το σετ περιέχει: 1 βερνίκι μίνι fluo très brillant, 1 μίνι διάφανο top coat, 1 μικρό πινέλο και 1 δοχείο με φλούο glitter για λαμπερό μανικιούρ!

Έντονο; Ναι! Υπερβολικό; Οπωσδήποτε! Και εντελώς καλοκαιρινό, για να κάνετε το δικό σας φλούο mix&match με τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα.

Μήπως είναι το απόλυτο μανικιούρ για clubbing?

Chalkboard Manicure – Ή αλλιώς Γράψε – σβήσε!

Μανικιούρ με εφέ μαυροπίνακα! Το μανικιούρ Ardoise της Ciaté θα σας γυρίσει στα παιδικά σας χρόνια, μιας και προσαρμόζεται ανάλογα με τις επιθυμίες σας με ένα πέρασμα… Απλά εφαρμόζετε το μαύρο βερνίκι-βάση «ardoise», στη συνέχεια το διάφανο top coat, και μετά «μιλήστε με τα νύχια» χρησιμοποιώντας τα 5 μολύβια σχιστόλιθου… Δυσαρεστημένες με το αποτέλεσμα; Σβήνουμε και πάλι από την αρχή!

Γράψτε ό,τι θέλετε στα νύχια σας. Κι αν δεν σας αρέσει ή το βαρεθήκατε, το σβήνετε και πάλι από την αρχή!

Μαύρο βερνίκι, αυτοσχεδιασμός με τους μαρκαδόρους, top coat και πάμε πάλι εάν κάτι δεν πήγε καλά! Τα σχολεία μπορεί να έκλεισαν, αλλά το γράψε-σβήσε συνεχίζεται!

Πηγή: www.beautystories.gr

Σχετικά άρθρα