Εύκολο κοκκινόψαρο με σάλτσα ντομάτας

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά πελτέ ντομάτας</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι πάπρικα</span><br /><span style="font-size: medium;">2 σκελίδες σκόρδο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κοκκινόψαρα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την πάπρικα και το πιπέρι. Ρίχνουμε τον  πελτέ, το σκόρδο και ένα φλιτζάνι νερό.</span><br /><span style="font-size: medium;">Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια. Μετά από 20 περίπου λεπτά και αφού λογικά έχει δέσει η σάλτσα βάζουμε τα ψάρια στην κατσαρόλα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ½ φλιτζάνι νερό. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά προσθέτοντας αν χρειαστεί λίγο ζεστό νερό ακόμα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σερβίρετε με σκορδάτο ρύζι.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα