Μακιγιάζ για κάθε χρώμα μαλλιών!

Μαυρομάλλα

“Παίξτε με το μυστηριώδες, σέξι vibe των μαύρων μαλλιών δίνοντας έμφαση μόνο σε ένα χαρακτηριστικό του προσώπου σας με ένα έντονο χρώμα.

Αν έχετε μαύρα μαλλιά, να θέσετε στο επίκεντρο τα μάτια σας με ένα smoky-eye χρησιμοποιώντας χρώματα όπως το κάρβουνο και το σκούρο μπλε και να κρατήσετε τα χείλη και τα μάγουλα “καθαρά” με ένα απαλό ροζ.

Βάλτε στα μάτια μία ανθρακή σκιά σε όλη την άνω και κάτω γραμμή των βλεφαρίδων και από πάνω μια σκιά σε σκούρο μπλε.

Προσθέστε πολλές στρώσεις μαύρη μάσκαρα. Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε ένα mini-βουρτσάκι απλικατέρ για να βάψετε ακόμη και τις πιο μικρές βλεφαρίδες.

Εφαρμόστε μένα καθαρό ροζ ρουζ στα μήλα και τα μάγουλα σας.

Βάλτε ένα απαλό ροζ gloss στα χείλη σας για να προσθέσετε λίγο χρώμα.

 

Ξανθιά

 

Δεδομένου ότι τα ξανθά μαλλιά περιβάλλουν το πρόσωπό σας με φως, παίξτε με χρυσές αποχρώσεις που να ιριδίζουν για λάμψη.

Αν το χρώμα των μαλλιών σας κυμαίνεται από ένα ζεστό μέλι μέχρι τους τόνους του σιταριού, οι καθαρές αποχρώσεις του ροδακινί, ροζ, χρυσό, και σαμπάνι σας ταιριάζουν καλύτερα.

Σκιά στα καπάκια των ματιών και προς τα κάτω από τις βλεφαρίδες, με πορτοκαλί ή σαμπανί γυαλιστερές σκιές. Βάλτε απαλό καφέ eyeliner κατά μήκος της πάνω γραμμής για να δώσετε ένταση στο μάτι σας, και προσθέστε μια στρώση από μαύρη μάσκαρα.

Δημιουργήστε μια φυσική λάμψη: Εφαρμόστε ένα ροζ ρουζ σε σκόνη για τα μήλα και τα μάγουλα σας.

Δώστε στα χείλη άφθονη λάμψη με ένα γυαλιστερό ροδάκινο-ροζ  lip gloss.

 

Κοκκινομάλλα

 

Τα κόκκινα μαλλιά προσθέτουν “φυσική ζεστασιά” στην επιδερμίδα.  Χρώματα που έχουν έναν υπαινιγμό του καφέ ή βερίκοκο ενισχύσουν το δέρμα χωρίς να φαίνεται υπερβολικά φωτεινό.

Δοκιμάστε αποχρώσεις που είναι εξίσου φωτεινές: φωτεινά πράσινα για τα μάτια και την δροσιά ροζ για τα μάγουλα και τα χείλη.

Παίξτε μέχρι και τη ζεστασιά των κόκκινων μαλλιών με μια λεπτή πράσινη σκιά σε όλο το καπάκι του ματιού σας, και τελειώστε με ένα κοκκινωπό-καφέ eyeliner πάνω πάνω από τις βλεφαρίδες σας.

Χρησιμοποιήστε μια ρόδινη κρέμα για να δώσετε στα μάγουλα μια δροσερή, φυσική εμφάνιση.

Κρατήστε τα χείλη απαλά με γυμνά ή ροζ καφέ.

Μελαχρινή

Οι απαλές αποχρώσεις του καφέ και του καστανού σου δίνουν το περιθώριο για οποιοδήποτε χρώμα μακιγιάζ σου αρέσει!

Επειδή δεν θεωρούνται ούτε πολύ σκούρα ούτε πολύ ανοιχτόχρωμα, τα καστανά μαλλιά, σου δίνουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών χρωμάτων στα χείλη – από γήινα και ουδέτερα όπως το μπεζ και το ροζ, σε τολμηρά και ζουμερά χρώματα όπως το κοραλλί.

Οι  μπεζ  και οι γκρι σκιές ματιών δεν είναι ικανές να φωτίσουν τα μάτια σας όσο θα έπρεπε. Ενώ ένα έντονο μαύρο ή  μπλε eyeliner θα έκανε τα μάτια σας να φαίνονται ακόμη πιο φωτεινά.

Προσθέστε λάμψη στο δέρμα σας με ένα ροζ ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών σας.

Βάλτε ένα έντονο lip gloss στο χρώμα του μούρου για να αντισταθμίσετε τα μαλλιά σας και να κάνετε τα χείλη σας πιο σέξι.

Σχετικά άρθρα