Ελαφριά μάφινς σοκολάτας μπανάνα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Για 2-4 άτομα</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 κούπα υγρή σόδα</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κούπας καστανή ζάχαρη</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του</span><br /><span style="font-size: medium;">1 ώριμη μπανάνα πολτοποιημένη</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κούπες σταγόνες σοκολάτας</span><br /><span style="font-size: medium;">1/3 κούπας ελαιόλαδο</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Χτυπάμε με το σύρμα το λάδι με τη ζάχαρη.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε τη σόδα, τις σταγόνες σοκολάτας, τη μπανάνα λιωμένη με πιρούνι και τέλος το αλεύρι μέχρι να γίνει να γίνει ομοιόμορφη ζύμη.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Μοιράζουμε το μείγμα σε φόρμα για μάφινς και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 25 λεπτά ή ώσπου να ροδίσουν.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Συνοδεύετε με <strong>καφέ καπουτσίνο.</strong></span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα