Σούπα με πατάτα και τζίντερ

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">2 πατάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">2 καρότα</span><br /><span style="font-size: medium;">2 μέτρια κομμάτια τζίντζερ</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μάραθο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κλωνάρια σέλινο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας λεμόνι</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζανα</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια ελαιόλαδο</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Βράζουμε τις πατάτες, τα καρότα, το σέλινο και το τζίντζερ για 25 λεπτά με νερό που το σκεπάζει.</span><br /><span style="font-size: medium;"> </span><br /><span style="font-size: medium;">Λίγο πριν το τέλος, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι και το αλάτι και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μάραθο, δυόσμο, πιπέρι και τριμμένη παρμεζάνα.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα