Λευκή σοκολάτα με αμύγδαλα και αποξηραμένα φρούτα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 6-8 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">750 γραμμάρια λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη (ανάλογα την ποσότητα, μπορείτε να βάλετε 400 ή 500 γραμμάρια για λιγότερη ποσότητα)</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα, ψιλοκομμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">½ φλιτζάνι αποξηραμένα cranberries</span><br /><span style="font-size: medium;">½ φλιτζάνι αποξηραμένα βερίκοκα, ψιλοκομμένα</span></p>
<p> </p>
<div><strong><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></strong></div>
<p><span style="font-size: medium;">Προετοιμάστε ένα ταψί μια ένα φύλλο λαδόκολλας.</span><br /><span style="font-size: medium;">Τοποθετήστε τη λευκή σοκολάτα σε ένα γυάλινο μπολ και ζεσταίνετε σε μικροκυμάτων για 90 δευτερόλεπτα ή σε μπεν μαρί.</span><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια ανακατεύετε τη σοκολάτα με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να λιώσει τελείως.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Ρίχνουμε την λευκή σοκολάτα πάνω στη λαδόκολλα και αλείφετε με μια σπάτουλα από άκρη σε άκρη με μισό εκατοστό πάχος.</span><br /><span style="font-size: medium;">Πασπαλίστε με τα ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, και απαλά πιέστε ελαφρά με τα χέρια σας για να ενωθούν με τη σοκολάτα οι καρποί και τα φρούτα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αφήστε τη σοκολάτα να σταθεροποιηθεί και να στεγνώσει στο ψυγείο για 30 λεπτά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Αφού έχει σκληρύνει την κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια σε σερβίρετε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα