Θέλετε να φάτε κάτι πρωτότυπο; Δοκιμάστε την ψαρόπιτα!

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 6-8 μερίδες</em></span><br /><br /><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για τη γέµιση</span><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια τόνος</span><br /><span style="font-size: medium;">500 γραμμάρια πατάτες βρασµένες</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα</span><br /><br /><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για το φύλλο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι, νερό</span><br /><span style="font-size: medium;">500 γραμμάρια αλεύρι</span></p>
<p> </p>
<div><strong><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></strong></div>
<p><span style="font-size: medium;">Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ανακατεύουµε τον τόνο µε την πατάτα και το κρεµµύδι, τα αλατοπιπερώνουµε και η γέµιση είναι έτοιµη. Με τα υλικά για τη ζύµη ανοίγουµε δύο φύλλα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Στρώνουµε το ένα στο λαδωµένο ταψί, απλώνουµε πάνω τη γέµιση και σκεπάζουµε µε το άλλο. Αλείφουµε το πάνω φύλλο µε λάδι και ψήνουµε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις  µέχρι να ροδίσει για περίπου 30 λεπτά.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα