Νόστιμα σπιτικά κρουτόν

<p><span style="font-size: medium;">Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε δικά σας κρουτόν. Το ιδανικό ψωμί είναι αυτό του τοστ. Επίσης γίνεται και με φραντζόλα. Όποιο είδος ψωμί και να διαλέξετε, αυτό που μετράει είναι να το έχετε αγοράσει  τρείς με τέσσερις μέρες πριν ώστε να θεωρείται μπαγιάτικο.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"><br /></span></p>
<p><span style="font-size: medium;"><strong>Υλικά</strong></span></p>
<p><span style="font-size: medium;">4 φέτες ψωμί</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">2 κ.σ. ελαιόλαδο</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, σκόρδο (σε σκόνη), μαντζουράνα</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"><br /></span></p>
<p><span style="font-size: medium;"><strong>Εκτέλεση</strong></span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Κόβουμε τις φέτες ψωμί σε κύβους.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Τα βάζουμε σε τηγάνι με ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε καλά μεταξύ τους.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε όλα τα μυρωδικά.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Όταν αρχίσει να ζεσταίνεται το τηγάνι, τα ανακατεύουμε σταδιακά με μια ξύλινη κουτάλα.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Τα αποσύρουμε από τη φωτιά όταν δούμε ότι έχουν γίνει τραγανά.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Ακόμα και σκέτα μπορείτε να τα απολαύσετε ευχάριστα.</span></p>

Σχετικά άρθρα