Πατάτες γεμιστές με γιαούρτι και γαλοπούλα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">4 πατάτες μεγάλες</span><br /><span style="font-size: medium;">6 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε λωρίδες</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια κασέρι σε φλούδες</span><br /><span style="font-size: medium;">150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό άπαχο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα</span><br /><span style="font-size: medium;">2  κουταλάκι του γλυκού σχοινόπρασο ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">πιπέρι φρεσκοτριμμένο</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Πλένουμε τις πατάτες.</span><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια, την τρυπάμε με ένα πιρούνι και τις βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί για περίπου 30 λεπτά να ψηθεί καλά η φλούδα.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Έτσι, φτιάχνουμε μια σως.</span><br /><span style="font-size: medium;">Μόλις ψηθεί η πατάτα, την κόβουμε στη μέση και απλώνουμε πάνω σε κάθε κομμάτι τη σος.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Πάνω από τη σος βάζουμε μια φέτα γαλοπούλα και μια φλούδα κασέρι.</span><br /><span style="font-size: medium;">Γαρνίρουμε με κάππαρη και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.</span><br /><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα