Νόστιμα Ινδοκάρυδα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 6-8 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">2 ασπράδια αυγών</span><br /><span style="font-size: medium;">1/4 κουταλιά του γλυκού κρεμόριο</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια ζάχαρη</span><br /><span style="font-size: medium;">30 γραμμάρια τριμμένο αμύγδαλο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά του γλυκού βανίλια</span><br /><span style="font-size: medium;">250 γραμμάρια ινδοκάρυδο</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε τα ασπράδια με το κρεμόριο μέχρι να έχετε μια παχιά μαρέγκα. Αρχίστε να προσθέτετε τη ζάχαρη λίγη- λίγη ενώ συνεχίζετε το χτύπημα.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά απαλά, με μια σπάτουλα, μέσα στη μαρέγκα. Στη συνέχεια γεμίζετε ένα κορνέ με το μείγμα και κάνετε ροζέτες σε ταψί με λαδόκολλα.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Μπορείτε επίσης  να χρησιμοποιήσετε το κουτάλι του παγωτού δίνοντας κυκλικό σχήμα Διακοσμούμε με ολόκληρο ασπρισμένο αμύγδαλο ή κεράσι γλασέ. Έψησα στους 180 βαθμούς, για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα