Η νικήτρια του boro.gr προτείνει!

Η κυρία Τζωρτζίνα Μουστάκα ήταν η νικήτρια της διπλής πρόσκλησης της παράστασης “Θα σε πάρω να φύγουμε” που κέρδισε από το boro.gr. Eπικοινωνήσαμε μαζί της για να μας πει τις εντυπώσεις της από την παράσταση αλλά και για αν την γνωρίσουμε καλύτερα!

“Την Παρασκευή παρακολούθησα την παράσταση “θα σε πάρω να φύγουμε”, χάρη στο boro.gr και την Άννα Δρούζα και σας ευχαριστώ πολύ.

.Είναι μια παράσταση, που προτείνω σε όλους ανεπιφύλακτα. Μια  πολύ όμορφη αναδρομή στο παρελθόν που περνά πολλά μηνύματα. Θεωρώ ότι ο καθένας ήταν στο ρόλο που έπρεπε απ’ τους ηθοποιούς ενώ το σύνολο ήταν πράγματι μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Τόσο ο Αντώνης Λουδάρος, όσο και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ήταν καταπληκτικοί! Κουστούμια και σκηνικά υπέροχα. ” Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας, μέσα από την πορεία της αθηναϊκής επιθεώρησης, από τη δεκαετία του ’40, μέχρι τη δεκαετία του ’60. Τα μηνύματα εκείνης της εποχής, πολιτικά και οικονομικά μιλούν και για το σήμερα. Η Ελλάδα έχει βρεθεί πολλές φορές σε δεινή θέση θα δείτε, θα τα καταφέρουμε και πάλι.

Με την κρίση έχω αντιμετωπίσει κι εγώ προβλήματα όπως φυσικά, όλος ο κόσμος. Σκεφτείτε ότι εγώ είμαι άνεργη, ο άντρας μου έχει υποστεί μειώσεις, με τα παιδιά είναι πιο δύσκολα τώρα. Ευτυχώς που είμαστε καλά δηλαδή, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι πολύ χειρότερα. Εγώ προτιμώ να μεταφέρω στα παιδιά μου πάντα θετικά μηνύματα, θα τα καταφέρουμε.

To site σας μου το σύστησε ένας συνάδελφος του άντρα μου το ψάξαμε μαζί και ανακαλύψαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είναι πάρα πολύ ωραίο site πολύ καλή δουλειά, μπράβο! “

Θα ήθελα να σας προτείνω και εγώ μια παράσταση που παρακολούθησα. Το Frozen 

“Μια άλλη παράσταση που μου άρεσε και θα ήθελα να την προτείνω σε άλλους αναγνώστες είναι το Frozen, που παίζεται στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα και μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι πολύ καλή η τιμή του εισιτηρίου, αφού είναι 10€. Είναι εκπληκτική παράσταση.

Ένα ψυχολογικό θρίλερ, με απίστευτες ερμηνείες, με μηνύματα όπως η αξία της συγχώρεσης. Και φυσικά, μου άρεσε πάρα πολύ το Rainman που παίζεται στο Θέατρο Γκλόρια. Ο κύριος Στάνκογλου είναι καλός σε ό,τι κι αν κάνει. Γενικά, έχω δει πάρα πολλές ωραίες παραστάσεις φέτος.”

Σχετικά άρθρα