Ριγκατόνι με τρια τυριά

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Για 2-4 άτομα</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">250 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια</span><br /><span style="font-size: medium;">50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά</span><br /><span style="font-size: medium;">500 γραμμάρια ριγκατόνι</span><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια τυρί κρέμα</span><br /><span style="font-size: medium;">50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μαζί με τα στραγγισμένα ριγκατόνι, ανακατεύουμε απλά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και σερβίρουμε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα