Iνδία. Νέος βιασμός 21χρονης

Στη σύλληψη ενός Ινδού επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μίας 21χρονης ιρλανδής που εργαζόταν ως εθελόντρια σε μία φιλανθρωπική οργάνωση στην πόλη της Καλκούτα, προχώρησαν την Τετάρτη οι ινδικές Αρχές.

Ο κατηγορούμενος παραβρέθηκε την Παρασκευή σε πάρτι για τον εορτασμό των 21ων γενεθλίων της νεαρής κοπέλας. Το θύμα στη συνέχεια τον επισκέφθηκε στην κατοικία του, όπου ήπιε ένα κύπελλο τσάι και στη συνέχεια λιποθύμησε.

Τότε, ο επιχειρηματίας την βίασε.

Το εν λόγω περιστατικό έρχεται σε μία σειρά γεγονότων που έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της ασφάλειας των γυναικών στην Ινδία, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έπειτα από τον βιασμό και θάνατο μίας φοιτήτριας σε λεωφορείου του Νέου Δελχί τον Δεκέμβριο του 2012.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τον ομαδικό βιασμό μίας 30χρονης αμερικανίδας τουρίστριας που έλαβε χώρα την Τρίτη κοντά στο θέρετρο του Μανάλι, στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Οι τρεις δράστες προσέφεραν στην νεαρή γυναίκα μέσο μεταφοράς στο φορτηγό τους. Στη συνέχεια την οδήγησαν σε ένα απομονωμένο μέρος όπου την βίασαν επί σχεδόν μία ώρα.

Έως τώρα δεν έχουν γίνει συλλήψεις για αυτή την υπόθεση.

Πηγή: www.skai.gr

Σχετικά άρθρα