Nέο ipad mini ;

Μια φωτογραφία του iPad Mini κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου μιας και το site Mobileaks υποστηρίζει πως είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα όσα τους είπε αξιόπιστη πηγή που έχει δει το νέο iPad Mini ή iPad Mini 2.Τα specs που δίνει το Mobileaks είναι τα εξής σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή:

7.9 ιντσών Retina οθόνη

2048 x 1536 pixels
324 ppi
Apple A6X επεξεργαστής
8.0 megapixel κάμερα
2.0 megapixel μπροστινή κάμερα
16, 32, 64 GB εσωτερική μνήμη
7.5 mm πάχος

Με μια γρήγορη ματιά όλα φαίνονται να είναι σωστά αν και προκαλεί εντύπωση πως θεωρείται ως βέβαιη η ύπαρξη Retina οθόνης. Πέρα όμως από αυτό τα 324 ppi είναι και αυτά ύποπτα μιας και το iPad Mini 2 θα έπρεπε να έχει τα ίδια με το iPhone 5 δλδ να είναι στα 326 ppi.

Τέλος αν δούμε καλύτερα και την φωτογραφία που θεωρητικά δείχνει το νέο iPad Mini αντιλαμβανόμαστε πως το bezel του έχει μικρύνει ακόμη περισσότερο ιδιαίτερα στις άκρες κάτι που δεν το θεωρούμε λογικό μιας και η Apple και ειδικά ο Jonathan Ive ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι με τον τωρινό σχεδιασμό του. Για ποιο λόγο λοιπόν να τον αλλάξει τόσο σύντομα;

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το γεγονός πως το Mobileaks υποστηρίζει πως θα δούμε το παραπάνω μοντέλο μέσα στο 3ο τρίμηνο αυτού του έτους δλδ κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Αν και θα θέλαμε πολύ κάτι τέτοιο δεν νομίζουμε πως θα γίνει μιας και οι περισσότερες πηγές, με βάση και τα όσα αποκάλυψε ο ίδιος ο Tim Cook, αναμένουν την εμφάνιση ενός Retina iPad Mini κοντά στο τέλος του 2013 με αρχές του 2014.

greekapplenews

 

Σχετικά άρθρα