10 κόλπα για μεγαλύτερη διάθεση στο σεξ!

Αυτά τα κόλπα μπορούν σύμφωνα με τους ειδικούς να αυξήσουν τη σεξουαλική σας διάθεση!

  1. Κάντε ένα μάθημα γιόγκα. Κάνοντας γιόγκα το πρωί βελτιώνετε τις πιθανότητες να κάνετε σεξ το βράδυ. Μελέτες έχουν δείξει ότι η άσκηση αυξάνει την σεξουαλική επιθυμία, επειδή επιτρέπει να κυκλοφορήσει περισσότερο αίμα σε περισσότερες περιοχές του σώματος. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι η γιόγκα συγκεκριμένα μπορεί να ενισχύσει την επιθυμία στις γυναίκες.
  2. Αλλάξτε την κρεβατοκάμαρά σας. Μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της αλλαγής και της σεξουαλικής επιθυμίας. Ακόμα κι αν εσείς και ο σύντροφός σας είστε πολύ καιρό μαζί, είναι εύκολο να κάνετε μια “ένεση” αναζωογόνησης. Κάντε σεξ στο σαλόνι, αναδιατάξτε την κρεβατοκάμαρά σας, ώστε το κρεβάτι είναι από τη μεριά του παράθυρου αντί του τοίχου  ή να κάνετε μια κράτηση σε ένα ξενοδοχείο για ένα βράδυ.
  3. Πιείτε έναν καφέ μετά το δείπνο. Ο καφές όχι μόνο θα σας κρατήσει ξύπνιο, αλλά μπορεί επίσης να σας αυξήσει τη σεξουαλική διάθεση. Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι η καφεΐνη μπορεί να ενισχύσει την επιθυμία. Όχι μόνο αυτό, αλλά η καφεΐνη μπορεί να σας δώσει επιπλέον ενέργεια και αντοχή για το βράδυ.
  4. Ξεκινήστε το ερωτικό παιχνίδι από το πρωί. Ξεκινήστε τη μέρα σας με sexting, στείλτε μια προκλητική φωτογραφία στο σύντροφό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και κρατήστε τον έτσι σε ετοιμότητα μέχρι το βράδυ. Κρατώντας το σεξ στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας εγγυάται ένα “κοκτέιλ ορμονών” που ενισχύουν την λίμπιντο, όπως η ντοπαμίνη, η σεροτονίνη και η τεστοστερόνη.
  5. Φάτε πολλά φρούτα. Τα ακτινίδια και τα μάνγκο έχουν  βιταμίνη Ε, η οποία αυξάνει τη ροή του αίματος παντού. Οι μπανάνες έχουν κάλιο, βοηθώντας τη μυϊκή δύναμη. Και τα ρόδια έχουν τα φορτία των αντιοξειδωτικών, τα οποία αυξάνουν τη ροή του αίματος.
  6. Να διαβάζετε ερωτικά μυθιστορήματα. Οι σκέψεις για το σεξ  βοηθούν στην ενίσχυση της τεστοστερόνης στις γυναίκες. Διαβάζοντας ένα ερωτικό μυθιστόρημα μπορεί το μυαλό σας να “ξεσηκωθεί” και σαν αποτέλεσμα και το σώμα σας έτοιμο για δράση όταν θα χρειαστεί. Επίσης, το διάβασμα θεμάτων του σεξ όχι μόνο ξεκινάει την διέγερση, αλλά μπορεί να σας δώσει και μερικές νέες ιδέες να προσθέσετε στη σεξουαλική σας ζωή.
  7. Φορέστε κόκκινα. Για κάποιο λόγο είναι το χρώμα της αγάπης. Μελέτες έχουν δείξει ότι το κόκκινο μπορεί να προσελκύσει την προσοχή ενός άντρα. Φορώντας ένα μικρό κόκκινο φόρεμα θα τον αναγκάσετε να σας κοιτάξει δύο φορές και η αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα σας ανεβάσει την λίμπιντο.
  8. Φορέστε σέξι εσώρουχα όλη μέρα. Είναι κρίμα τα “καλά” δαντελωτά σας εσώρουχα να μένουν το 99% του χρόνου στο συρτάρι σας. Και με το να τα φορέσετε λίγα μόνο λεπτά πριν τα “βγάλετε”, δεν ενισχύουν την λίμπιντο σας στο μέγιστο. Αντ ‘αυτού, αν τα φοράτε όλη μέρα κάτω από τα κανονικά σας ρούχα  σας κρατά  σε διέγερση όλη την ημέρα.
  9. Να βάζετε κρέμες μετά το μπάνιο. Μετά από ένα ντους, να βάζετε λοσιόν σε όλο το σώμα με ευχάριστο αλλά διακριτικό άρωμα. Μια πρόσφατη μελέτη στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine λέει ότι οι γυναίκες που τακτικά φροντίζουν τον εαυτό τους, έχουν περισσότερη σεξουαλική ικανοποίηση. Δίνοντας έμφαση στις σωματικές αισθήσεις για τη δική σας, θα έχετε τη συνήθεια να κάνουν στο κρεβάτι.”
  10. Γίνε λίγο περισσότερο ευαίσθητη και δείξτε το στον σύντροφό σας.  Η ωκυτοκίνη, η λεγόμενη «ορμόνη της αγκαλιάς», απελευθερώνεται αγγίζοντας το σύντροφό μας. Αγγίζοντας τον τη διάρκεια της ημέρας, κρατώντας τα χέρια, δίνοντας αγκαλιές, ακουμπώντας το χέρι σας στο γόνατό του κ.λ.π. θα αισθανθείτε μια αύξηση στη σεξουαλική σας επιθυμία.

Σχετικά άρθρα