Emma Watson:Έχει μόνο 8 ζευγάρια παπούτσια!

Μπορεί στην ταινία της Σοφίας Κόπολα “The Bling Ring” να παίζει ένα πλούσιο κορίτσι που πηγαίνει από πάρτι σε πάρτι και λατρεύει τη μόδα, αλλά η Emma Watson επιμένει ότι είναι το ακριβώς αντίθετο από το χαρακτήρα που υποδύεται.

Η 23χρονη νεαρή ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι τις αρέσουν οι glamour εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, παρ’ όλα αυτά δεν θεωρεί πως είναι η «τυπική» celebrity που ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας.

«Έχω περίπου οκτώ ζευγάρια παπούτσια και αυτό είναι όλο», παραδέχτηκε.

Αν και θα μπορούσε να είχε στην κατοχή της όποια και όσα παπούτσια ήθελε, εκείνη προτιμά να ζει με λιγότερο από 10 ζευγάρια παπουτσιών τα οποία μάλιστα προέρχονται από οικονομικές αλυσίδες καταστημάτων όπως τα Topshop.

Είναι αξιοθαύμαστη η επιλογή της αν λάβει κανείς υπόψη του το γεγονός ότι η περιουσία της νεαρής Βρετανίδας αξιολογείται περίπου στα $40 εκατομμύρια δολάρια. Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Watson είχε πει πως είχε πάρει μια συνειδητή απόφαση όταν ήταν 9 ετών, και ξεκίνησε τον Harry Potter, να προσπαθήσει να κρατήσει τη ζωή της σε φυσιολογικά επίπεδα.

«Νομίζω ότι, κατά κάποιο τρόπο, ήμουν πολύ προστατευμένη κατά τη διάρκεια του Harry Potter, επειδή δούλευα όλη την ώρα».

Στην πραγματικότητα, μέχρι το 2009 που πήγε στο πανεπιστήμιο Brown και χρειάστηκε να συναναστραφεί με πολύ κόσμο για πρώτη φορά, κατάλαβε το πόσο γνωστή ήταν στο ευρύ κοινό, όσο κι αν αυτό ακούγεται παράξενο.

Η Watson φρόντιζε να έχει πάντα τους φίλους της κοντά της. «Είναι πάντα ωραίο να φέρνω τους φίλους μου στις πρεμιέρες, επειδή μου αρέσει να βλέπω τις αντιδράσεις τους. »

Στην καθημερινότητα της προτιμά μια πιο χαμηλών τόνων εμφάνιση και καθόλου μακιγιάζ.

«Προσπαθώ να μην φοράω μακιγιάζ όλη την ώρα. Είναι ωραίο αφήνεις το πρόσωπό σου να αναπνέει.»

Η Watson πάντως πρέπει να είναι η πιο διακριτική διασημότητα στην ιστορία του Hollywood.

Πηγή: www.yahoo.gr

Σχετικά άρθρα