Αρνάκι κατσαρόλας με μάραθο

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 κιλό αρνί από μπούτι κομμένο σε μερίδες</span><br /><span style="font-size: medium;">½ κιλό μάραθο φρέσκο</span><br /><span style="font-size: medium;">4 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές πελτέ ή 3 φρέσκιες ντομάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και το ζεσταίνουμε.Ακολούθως ρίχνουμε μέσα το κρέας και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.</span><br /><span style="font-size: medium;">Τσιγαρίζουμε το αρνάκι μέχρι να γίνει ροδοκόκκινο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αμέσως μετά ρίχνουμε μέσα τα μάραθα ψιλοκομμένα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Διαλύουμε τον πελτέ σε δύο ποτήρια νερό ή κόβουμε 2-3 φρέσκες ντομάτες και τις ρίχνουμε μέσα στο αρνί.Αφήνουμε να πάρει μια καλή βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Μαγειρεύουμε για 45 λεπτά περίπου.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά</span></p>

Σχετικά άρθρα