Κοτόπουλο με σώς μουστάρδας

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι τσαγιού σόγια σώς</span><br /><span style="font-size: medium;">Από 1 λεμόνι τον χυμό</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">θυμάρι</span><br /><span style="font-size: medium;">4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο</span><br /><span style="font-size: medium;">3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας μέλι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζανάκι καφέ ελαιόλαδο</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200. Στη συνέχεια βάζετε τα φιλέτα σε ξύλο κοπής, τα κόβετε προσεκτικά στη  μέση τα φιλέτα και αλατοπιπερώνετε.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ταυτόχρονα αναμιγνύετε τη μουστάρδα με το μέλι, τη σάλτσα σόγιας, το λάδι, το χυμό λεμονιού, λίγο νερό και το θυμάρι και περιχύνετε τα κομμάτια κοτόπουλου.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Τα γυρίζετε για να πάει το μείγμα παντού και τα ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο για 40 λεπτά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και ψήνετε το κοτόπουλο για άλλα 10 λεπτά ξεσκέπαστο για να κάνει κρούστα.</span><br /><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα