Σαλάτα με σαγκουϊνι και παντζάρια

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">500 γραμμάρια παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κύβους</span><br /><span style="font-size: medium;">2 ντομάτες κομμένες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">λίγο σέλινο ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 ματσάκι φρέσκο άνηθο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 σαγκουϊνι κομμένο σε φέτες</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας ξύδι</span><br /><span style="font-size: medium;">6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά χυμό λεμονιού</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά μαζί το λάδι, ξύδι, το χυμό λεμονιού και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνουμε.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σε άλλο μπολ, ανακατεύουμε τις ντομάτες, τα παντζάρια, το σέλινο και το κρεμμύδι.</span><br /><span style="font-size: medium;">Βάζουμε σε σαλατιέρα, περιχύνουμε με το μείγμα λαδιού και τις φέτες από το σαγκουίνι και σερβίρουμε.</span></p>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα