Ντιπ με τσένταρ και πιπεριά

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">90 γραμμάρια πράσινες καυτερές πιπεριές κομμένες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κόκκινη καυτερή πιπεριά κομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">90 γραμμάρια τσένταρ</span><br /><span style="font-size: medium;">Λίγη γουορτσεστερσάιρ σος</span><br /><span style="font-size: medium;">Λίγη ταμπάσκο σως</span><br /><span style="font-size: medium;">2 φρέσκα κρεμμυδάκια</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μείγμα αφράτο. Το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα προτού σερβίρουμε.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα