Χοιρινό με κυδώνια

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Για 2-4 άτομα:</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1 κιλό χοιρινό κιλότο κομμένο σε κομμάτια</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φυτίνη</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1 κιλό κυδώνια (καθαρισμένα και κομμένα)</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1 καρότο κομμένο σε στρογγυλές φέτες</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1 φλιτζ. τσαγιού. λευκό κρασί</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">2 ντομάτες ψιλοκομμένες</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">25 γρ. λάχανο ψιλοκομμένο</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">λίγα φύλλα σέλινο ψιλοκομμένο</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1 πρέζα αλάτι, πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το χοιρινό με τη φυτίνη και προσθέτουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθύνουν.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p><span style="font-size: medium;">'Έπειτα ρίχνουμε τα κυδώνια με το καρότο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να σιγοβράσει για 45 λεπτά.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε το λάχανο, το σέλινο, αλάτι και πιπέρι και 1 φλιτζάνι νερό.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Αφήνουμε στη φωτιά για 15 λεπτά περίπου.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα