To καλύτερο Roast Beef που έχετε φάει!

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1,5 κιλό μοσχάρι σε δίχτυ</span><br /><span style="font-size: medium;">8 κλωνάρια σέλερι κομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">6 κρεμμύδια χοντροκομμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">8 καρότα σε ροδέλες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">Λίγο ταμπάσκο</span></p>
<p> </p>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Πλένουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα ταψί. Προσθέτουμε τα λαχανικά, το λάδι και νερό και τα βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις.  Κατά τη διάρκεια το γυρνάμε για να μην στεγνώσει ενώ όταν τα λαχανικά είναι έτοιμα τα βγάζουμε από το ταψί νωρίτερα. Εάν εξατμίζεται το ζουμί, προσθέτουμε  λίγο νεράκι.</span><br /><span style="font-size: medium;"> </span><br /><span style="font-size: medium;">Περνάμε όλα τα λαχανικά στο μπλέντερ νκαι προσθέτουμε μισή κουταλιά ταμπάσκο. Όταν το κρέας ψηθεί αφαιρούμε το δίχτυ, το κόβουμε σε φέτες και περιχύνουμε με τη σάλτσα.</span><br /><br /></p>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 90 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα