Ραβιόλια με σάλτσα ντομάτας

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 συσκευασία ραβιόλια</span><br /><span style="font-size: medium;">600 γραμμάρια ντομάτα</span><br /><span style="font-size: medium;">1/3 ματσάκι άνηθο</span><br /><span style="font-size: medium;">1/3 ματσάκι μαϊντανό</span><br /><span style="font-size: medium;">πολύ λίγο βασιλικό</span><br /><span style="font-size: medium;">50 γραμμάρια ελιά τριμμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">80 ml ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 σκελίδες σκόρδο</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">ρίγανη</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μια κατσαρόλα και σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα ραβιόλια, τα σουρώνουμε και τα φυλάμε στη κατσαρόλα αφού τα λαδώσουμε λίγο, για να μην κολλήσουν.</span><br /><span style="font-size: medium;">Αποφλοιώνουμε την ντομάτα και την τρίβουμε, λιώνουμε επίσης και τις ελιές, ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά μας και τα προσθέτουμε μαζί με το σκόρδο στην κρύα σάλτσα μας.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Στο πιάτο σερβιρίσματος τοποθετούμε τα ζυμαρικά  ζεστά  και από πάνω περιχύνουμε τη σάλτσα. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.</span><br /><span style="font-size: medium;">Προαιρετικά μπορούμε να πασπαλίσουμε με λίγη παρμεζάνα.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα