Samsung Galaxy S5: Επιβεβαιώθηκαν μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά, έρχεται σε δύο εκδόσεις (μεταλλική και πλαστική)!

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε την επιβεβαίωση της αντιπροέδρου Lee Young Hee για την ημερομηνία παρουσίασης/κυκλοφορίας και τώρα έρχεται η ιστοσελίδα SamMobile να επιβεβαιώσει μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S5, όπως επίσης και τα υπό κατασκευή Galaxy S5 Mini, Galaxy S5 Zoom!

Σύμφωνα με τον “χαφιέ” της ιστοσελίδας στο εσωτερικό της Samsung, το Galaxy S5 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: μία μεταλλική με τιμή κοντά στα €800 και μία πλαστική με τιμή κοντά στα €650. Επομένως, η Samsung φαίνεται ότι θα ακολουθήσει την πολιτική της Apple (μεταλλικό iPhone 5S, πλαστικό iPhone 5C).

Σε ό,τι αφορά τα επιβεβαιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Galaxy S5 θα διαθέτει οθόνη AMOLED ανάλυσης 2560 x 1440 (το πιθανότερο 5.25”), επεξεργαστή quad-core Qualcomm Snapdragon 805 (για την πλαστική έκδοση) και true octo-core (;) Exynos 6 64bit (για τη μεταλλική έκδοση), κάμερα 16MP και λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat.

Εξάλλου, η Samsung έχει ξεκινήσει την κατασκευή και των Galaxy S5 Mini, Galaxy S5 Zoom, με την παρουσίαση τους να προγραμματίζεται για την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου. Αμφότερα θα διαθέτουν οθόνη Super AMOLED και λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat.

Πως σας φαίνεται η κίνηση της Samsung (αν επαληθευτούν όλα τα παραπάνω) να κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις του Galaxy S5;

Σχετικά άρθρα